GENÇ YETENEK

SPOR 08.06.2017 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1156+ kez okundu.
 

GENÇ YETENEK

  Tarsus İdmanyurdu forması altında yıldızı parlayan genç ve yetenekli futbolcu, İlyas Kubilay Yavuz’un önümüzde ki sezon mavi-lacivertli formayı giymesi için Başkan Mehmet Gökoğlu ve Transfer komitesi yoğun bir caba sarf ediyor.   İlyas Kubilay Yavuz’un önümüzdeki sezon mavi –lacivertli formayı giymesi için Tarsus İdmanyurdu ile transfer görüşmelerini sürdüren Adana Demirspor Transfer Komitesi bu futbolcuyu almak için yoğun bir caba içersinde görüşmelerini sürdürüyor.

 

Tarsus İdmanyurdu forması altında yıldızı parlayan genç ve yetenekli futbolcu, İlyas Kubilay Yavuz’un önümüzde ki sezon mavi-lacivertli formayı giymesi için Başkan Mehmet Gökoğlu ve Transfer komitesi yoğun bir caba sarf ediyor.

 

İlyas Kubilay Yavuz’un önümüzdeki sezon mavi –lacivertli formayı giymesi için Tarsus İdmanyurdu ile transfer görüşmelerini sürdüren Adana Demirspor Transfer Komitesi bu futbolcuyu almak için yoğun bir caba içersinde görüşmelerini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.