GENÇLER BU SÖZLERİ SEVDİ!

21.08.2017 - 13:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1797+ kez okundu.
 

GENÇLER BU SÖZLERİ SEVDİ!

  Yazar Ayça Öztorun’un kişisel sosyal medya hesaplarında yayımladığı kendisine ait özlü sözler, paylaşım rekorları kırmaya başladı.   Öztorun’un kısa şiirleri ve özlü sözleri okurlarının yanı sıra, genç kuşağın da ilgisini çekiyor. Öztorun’un paylaşımları bir çok blog ve sosyal ağda sevilerek paylaşılıyor.  İşte onlardan birkaçı   “Benim karnım her yerde doyar. Sen umutlarımın yeşereceği yeri sözle…” “Yedik içtik keyifle göçtük diyenlerle, aç öldük tahtalıya göçtük diyenler arasında ne fark vardı Allahım!” “Riyasız bir hayat ilkedir adam olana, adam olmalı insan iz bırakmalı ardında kalana.” “Deniz’e köpürmüştür yine dalgaları, aydınlığa meşale olur coşar da gelir ve gözleri vardır Eylül geceleri gibi gözlerinden öpesim gelir.” “Ne münasebet sözümü geri almayacağım, sözüm meclisten içeri alenen, küfür sana yakışmadı diyorsun, sensin beni küfre sev eden.” “Öyle dönemler vardır ki, tek başına kalmak istersin. İşte o dönemde ya girdabında boğulur ya da okyanus olursun. “Beni karıştırma / Hayatın anlamı algıladığın kadardır/ Algıladığın ve yaşadığın sana hayattır / Güzel olursa seni, kötü olursa yine seni ilgilendirir.”  

 

Yazar Ayça Öztorun’un kişisel sosyal medya hesaplarında yayımladığı kendisine ait özlü sözler, paylaşım rekorları kırmaya başladı.

 

Öztorun’un kısa şiirleri ve özlü sözleri okurlarının yanı sıra, genç kuşağın da ilgisini çekiyor. Öztorun’un paylaşımları bir çok blog ve sosyal ağda sevilerek paylaşılıyor. 

İşte onlardan birkaçı

 

“Benim karnım her yerde doyar. Sen umutlarımın yeşereceği yeri sözle…”

“Yedik içtik keyifle göçtük diyenlerle, aç öldük tahtalıya göçtük diyenler arasında ne fark vardı Allahım!”

“Riyasız bir hayat ilkedir adam olana, adam olmalı insan iz bırakmalı ardında kalana.”

“Deniz’e köpürmüştür yine dalgaları, aydınlığa meşale olur coşar da gelir ve gözleri vardır Eylül geceleri gibi gözlerinden öpesim gelir.”

“Ne münasebet sözümü geri almayacağım, sözüm meclisten içeri alenen, küfür sana yakışmadı diyorsun, sensin beni küfre sev eden.”

“Öyle dönemler vardır ki, tek başına kalmak istersin. İşte o dönemde ya girdabında boğulur ya da okyanus olursun.

“Beni karıştırma / Hayatın anlamı algıladığın kadardır/ Algıladığın ve yaşadığın sana hayattır / Güzel olursa seni, kötü olursa yine seni ilgilendirir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.