Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Adana Vefa Spor Yöneticilerini kabul etti.

SPOR 14.05.2018 - 09:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2093+ kez okundu.
 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Adana Vefa Spor Yöneticilerini kabul etti.

- Ataşbak: “ Vefa Spor’un bu sene de başarılı yerlere geleceğine inanıyorum” Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Vefa Spor Kulübü Başkanı Cengiz Kaskat ile Kulüp Müdürü Erdal Çakan’ı makamında kabul etti.
Ataşbak,  gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Vefa Spor’un başarılı yerlere geleceğine inandığını söyledi. Amatör kulüplerin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Ataşbak,  geçleri spora yönlendiren yöneticilere teşekkür etti. Adana Vefa Spor Kulübü Başkanı Cengiz Kaskat, bir yıldır bu görevde olduğunu ifade ederek “ Kulübümüz kısa süre içerisinde önemli başarılar elde etti. İnanıyorum ki gelecek sezon Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Adana’da daha önce yapılmayanları yapacağız. Öncelikle takımımızda Adanalı sporcularımız oynayacak. Adana potansiyeli yüksek bir kent. Başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Sarıçam ilçesinde bir tesisin yapımında olduklarını vurgulayan Kaskat, “ Yaptığımız tesis hakkında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ile bilgi alışverişinde bulunduk. Müdürümüzün bu konuda yaklaşımı bizleri mutlu etti. Her zaman desteği yanımızda olan İl Müdürümüze teşekkür ederim” diye konuştu. Ayrıca Vefa Spor Kulübü Başkanı Cengiz Kaskat tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak vefa Spor  atkısı armağan etti.
- Ataşbak: “ Vefa Spor’un bu sene de başarılı yerlere geleceğine inanıyorum” Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Vefa Spor Kulübü Başkanı Cengiz Kaskat ile Kulüp Müdürü Erdal Çakan’ı makamında kabul etti.

Ataşbak,  gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Vefa Spor’un başarılı yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Amatör kulüplerin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Ataşbak,  geçleri spora yönlendiren yöneticilere teşekkür etti.

Adana Vefa Spor Kulübü Başkanı Cengiz Kaskat, bir yıldır bu görevde olduğunu ifade ederek “ Kulübümüz kısa süre içerisinde önemli başarılar elde etti. İnanıyorum ki gelecek sezon Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Adana’da daha önce yapılmayanları yapacağız. Öncelikle takımımızda Adanalı sporcularımız oynayacak. Adana potansiyeli yüksek bir kent. Başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Sarıçam ilçesinde bir tesisin yapımında olduklarını vurgulayan Kaskat, “ Yaptığımız tesis hakkında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ile bilgi alışverişinde bulunduk. Müdürümüzün bu konuda yaklaşımı bizleri mutlu etti. Her zaman desteği yanımızda olan İl Müdürümüze teşekkür ederim” diye konuştu.

Ayrıca Vefa Spor Kulübü Başkanı Cengiz Kaskat tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak vefa Spor  atkısı armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.