Gençlik merkezi mezuniyet törenini iftar programıyla anlamlandırdı

KÜLTÜR-SANAT 21.06.2017 - 13:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1338+ kez okundu.
 

Gençlik merkezi mezuniyet törenini iftar programıyla anlamlandırdı

  Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından "Merkezim iftar Çadırında "etkinliği düzenledi.  Manevi duyguların yoğun yaşandığı bu Mübarek  ayda feyze, berekete, güzelliklere sonuna kadar kapılarını aralayan Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde "Merkezim İftar Çadırında” programı ile öğrencilerin mezuniyet töreninde gençlerin ve velilerin heyecanına ortak oldu. Kuran Tilaveti ile başlayan ve ilahilerin seslendirildiği müzik grubunun sahne almasıyla Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi bahçesinde öğrencilerin mezuniyet töreni öncesinde gerçekleştirilen İftar programına okul yönetimi, öğrencileri ve velileri katıldı. Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun :  “Öğrenci ve velilerine yönelik düzenlendiğimiz iftar da birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde htiğimiz mübarek Ramazan ayında bizler de gençlerin yanında olmayı sevinçlerini, başarılarını olduğu kadar, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı da paylaşmayı kendimize misyon edindik. Gençlerimizi destekliyor ve onlara yönelik faaliyet alanlarımızı genişleterek herkese ulaşmaya gönüllere dokunmaya ve velilerle de zaman zaman bir araya gelerek köprüler kurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ayrıca program boyunca gönüllü gencimiz Şahin Özkan’ın yaptırdığı ebru çalışmasıyla çoğu gençlerin ilk defa ebru sanatını yakından tanımış oldu. Bu arada programda, Gençlik Merkezleri faaliyetleri sinevizyon gösterimi ile tanıtımı gerçekleştirildi.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından "Merkezim iftar Çadırında "etkinliği düzenledi.

 Manevi duyguların yoğun yaşandığı bu Mübarek  ayda feyze, berekete, güzelliklere sonuna kadar kapılarını aralayan Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde "Merkezim İftar Çadırında” programı ile öğrencilerin mezuniyet töreninde gençlerin ve velilerin heyecanına ortak oldu.

Kuran Tilaveti ile başlayan ve ilahilerin seslendirildiği müzik grubunun sahne almasıyla Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi bahçesinde öğrencilerin mezuniyet töreni öncesinde gerçekleştirilen İftar programına okul yönetimi, öğrencileri ve velileri katıldı.

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun :  “Öğrenci ve velilerine yönelik düzenlendiğimiz iftar da birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde htiğimiz mübarek Ramazan ayında bizler de gençlerin yanında olmayı sevinçlerini, başarılarını olduğu kadar, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı da paylaşmayı kendimize misyon edindik. Gençlerimizi destekliyor ve onlara yönelik faaliyet alanlarımızı genişleterek herkese ulaşmaya gönüllere dokunmaya ve velilerle de zaman zaman bir araya gelerek köprüler kurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca program boyunca gönüllü gencimiz Şahin Özkan’ın yaptırdığı ebru çalışmasıyla çoğu gençlerin ilk defa ebru sanatını yakından tanımış oldu.

Bu arada programda, Gençlik Merkezleri faaliyetleri sinevizyon gösterimi ile tanıtımı gerçekleştirildi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.