Genel başkanlığa Buhari seçildi

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1451+ kez okundu.
 

Genel başkanlığa Buhari seçildi

  Belediye Hizmet İşçileri Sendikası  birinci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurula katılan delegelerin tek liste teklifiyle yapılan oylamada Genel başkanlığa Cüneyt Buhari seçildi. SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ GenelB seçilen Cüneyt Buhari, seçimin ardından şu açıklamayı yaptı: “Birinci olağan genel kurulumuzda sendikamız delegasyonunun bana ve ekibime vermiş olduğu görevi yepyeni bir vizyon ve misyonla üslenmiş olmanın sorumluluğunun bilincindeyiz.  Sendikal hareketimizin ana ögesi olarak örgütlü toplum, kadın ve çocuk çalışanların kabul edilmiş standartlara getirilmesi ve işçi hak ve iş güvenliği standartlarının iyileştirilmesi, emeğin gücüyle ortak akıl ve üretimden aldığımız gücümüz olacaktır.”  Buhari başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Uğur Konyalıoğlu, Merve Bozkurt, Uğur Şık, Muhammet Doğan, Güldane Demirkoparan, Mehmet Fatih Deliçay, Hakan Bulut.  

 

Belediye Hizmet İşçileri Sendikası  birinci olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Genel Kurula katılan delegelerin tek liste teklifiyle yapılan oylamada Genel başkanlığa Cüneyt Buhari seçildi.

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

GenelB seçilen Cüneyt Buhari, seçimin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Birinci olağan genel kurulumuzda sendikamız delegasyonunun bana ve ekibime vermiş olduğu görevi yepyeni bir vizyon ve misyonla üslenmiş olmanın sorumluluğunun bilincindeyiz.  Sendikal hareketimizin ana ögesi olarak örgütlü toplum, kadın ve çocuk çalışanların kabul edilmiş standartlara getirilmesi ve işçi hak ve iş güvenliği standartlarının iyileştirilmesi, emeğin gücüyle ortak akıl ve üretimden aldığımız gücümüz olacaktır.” 

Buhari başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Uğur Konyalıoğlu, Merve Bozkurt, Uğur Şık, Muhammet Doğan, Güldane Demirkoparan, Mehmet Fatih Deliçay, Hakan Bulut.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.