Genel Müdür OPRUKÇU Çalışmaları Yerinde İnceledi

SİYASET 28.06.2018 - 11:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1736+ kez okundu.
 

Genel Müdür OPRUKÇU Çalışmaları Yerinde İnceledi

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından gerçekleştirilen yatırımları düzenli olarak denetleyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna ile birlikte Ceyhan'ı ziyaret ederek orada yapılan yatırımları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Ceyhan İlçesi'nin içme suyu mevcut şebeke değişim inşaatını sürdüren ASKİ ekipleri, 67 kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor. Uzun süredir kullanılan içme suyu şebeke boru değişimi işinde 30 kilometrelik kısmı tamamlayan ASKİ, asbestli boruların yerine daha sağlıklı olan HDPE ve Duktil boruların döşemesini yapıyor. OPRUKÇU: ''CEYHAN'DAKİ 10 BİN ABONEYE DAHA SAĞLIKLI SU ULAŞTIRACAĞIZ'' Adana’nın dört bir yanında hummalı çalışmaların sürdüğünü dile getiren ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirildiğini söyledi. Ceyhan'da gerçekleştirilen projenin en geç Ekim ayı içerisinde tamamlanması talimatını da veren Genel Müdür OPRUKÇU, ilçe merkezinde bulunan yaklaşık 10 bin aboneye daha sağlıklı ve daha temiz içme suyu ulaştırılacağını müjdeledi. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'den aldıkları güç ve destek sayesinde tüm vatandaşlara yüksek kalitede hizmet sunduklarını ifade eden OPRUKÇU, ''Tüm personellerimiz canla başla Adana için, Adanalılar için çalışıyor. Görev süremiz boyunca durmadan çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından gerçekleştirilen yatırımları düzenli olarak denetleyen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna ile birlikte Ceyhan'ı ziyaret ederek orada yapılan yatırımları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Ceyhan İlçesi'nin içme suyu mevcut şebeke değişim inşaatını sürdüren ASKİ ekipleri, 67 kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor. Uzun süredir kullanılan içme suyu şebeke boru değişimi işinde 30 kilometrelik kısmı tamamlayan ASKİ, asbestli boruların yerine daha sağlıklı olan HDPE ve Duktil boruların döşemesini yapıyor.

OPRUKÇU: ''CEYHAN'DAKİ 10 BİN ABONEYE DAHA SAĞLIKLI SU ULAŞTIRACAĞIZ''

Adana’nın dört bir yanında hummalı çalışmaların sürdüğünü dile getiren ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirildiğini söyledi. Ceyhan'da gerçekleştirilen projenin en geç Ekim ayı içerisinde tamamlanması talimatını da veren Genel Müdür OPRUKÇU, ilçe merkezinde bulunan yaklaşık 10 bin aboneye daha sağlıklı ve daha temiz içme suyu ulaştırılacağını müjdeledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'den aldıkları güç ve destek sayesinde tüm vatandaşlara yüksek kalitede hizmet sunduklarını ifade eden OPRUKÇU, ''Tüm personellerimiz canla başla Adana için, Adanalılar için çalışıyor. Görev süremiz boyunca durmadan çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.