Gerçek aşkı ortaya çıktı

MAGAZİN 06.02.2017 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2453+ kez okundu.
 

Gerçek aşkı ortaya çıktı

Oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Turgut aşk yaşıyor. Vatanım Sensin dizisinin Yıldız'ı Pınar Deniz'in oyuncu Kaan Turgut'la aşk yaşadığı ortaya çıktı. 'Vatanım Sensin'de 'Albay Cevdet'in (Halit Ergenç) kızı Yıldız'ı oynayan Pınar Deniz'in gerçek aşkı ortaya çıktı. Pınar Deniz 2 yıldır meslektaşı Kaan Turgut (32) ile birlikteler. Kaan Turgut daha önce ‘Elveda Rumeli’, ‘Mazi Kalbimde Yaradır’ ve ‘Küçük Sırlar’ dizilerinde oynamıştı.  Çift romantik pozlarını sosyal medya üzerinden paylaşmayı da ihmal etmiyor.  

Oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Turgut aşk yaşıyor.

Vatanım Sensin dizisinin Yıldız'ı Pınar Deniz'in oyuncu Kaan Turgut'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

'Vatanım Sensin'de 'Albay Cevdet'in (Halit Ergenç) kızı Yıldız'ı oynayan Pınar Deniz'in gerçek aşkı ortaya çıktı. Pınar Deniz 2 yıldır meslektaşı Kaan Turgut (32) ile birlikteler.

Kaan Turgut daha önce ‘Elveda Rumeli’, ‘Mazi Kalbimde Yaradır’ ve ‘Küçük Sırlar’ dizilerinde oynamıştı. 

Çift romantik pozlarını sosyal medya üzerinden paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.