GEZİCİ'NİN ANKETİNDEN SÖZLÜ ÇIKTI

SİYASET 04.03.2019 - 19:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1958+ kez okundu.
 

GEZİCİ'NİN ANKETİNDEN SÖZLÜ ÇIKTI

Gezici Araştırma Şirketinin 9 ili kapsayan anketine göre Cumhur ittifakı önde.
SADECE BURSA’YI ALIYOR İstanbul, Ankara, Adana, Hatay, Balıkesir, Manisa, Aydın ve Antalya’da Cumhur İttifakı adayları seçimi alıyor. Millet ittifakı ise bu iller içinde sadece Bursa’yı yüzde 52 oy oranıyla alıyor. İŞTE ADANA SONUÇLARI Ezici Araştırma’nın anketine göre Adana’da Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Sözlü’nün oyu yüzde 49.6, Millet ittifakı adayının oyu ise yüzde 38.6. Kararsızların oranı ise yüzde 11.5. KARARSIZLARIN DAĞITIMI Kararsız seçmen dağıtımı yapıldığında ise Cumhur İttifakı adayı Sözlü’nün oy arını  yüzde 49.6’dan yüzde 56.1’e çıkıyor. Zedan Karalar’ın oyu ise yüzde 38.6’dan yüzde 43.2’ye tırmanıyor.  Ankete seçimi Sözlü 13 puan önde bitiriyor.    
Gezici Araştırma Şirketinin 9 ili kapsayan anketine göre Cumhur ittifakı önde.

SADECE BURSA’YI ALIYOR

İstanbul, Ankara, Adana, Hatay, Balıkesir, Manisa, Aydın ve Antalya’da Cumhur İttifakı adayları seçimi alıyor. Millet ittifakı ise bu iller içinde sadece Bursa’yı yüzde 52 oy oranıyla alıyor.

İŞTE ADANA SONUÇLARI

Ezici Araştırma’nın anketine göre Adana’da Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Sözlü’nün oyu yüzde 49.6, Millet ittifakı adayının oyu ise yüzde 38.6. Kararsızların oranı ise yüzde 11.5.

KARARSIZLARIN DAĞITIMI

Kararsız seçmen dağıtımı yapıldığında ise Cumhur İttifakı adayı Sözlü’nün oy arını  yüzde 49.6’dan yüzde 56.1’e çıkıyor. Zedan Karalar’ın oyu ise yüzde 38.6’dan yüzde 43.2’ye tırmanıyor.  Ankete seçimi Sözlü 13 puan önde bitiriyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.