Giderayak TV-radyo ihalesi

GÜNDEM 13.01.2019 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1586+ kez okundu.
 

Giderayak TV-radyo ihalesi

  Seyhan Belediyesi’nin faaliyet ve duyurularının TV ve radyo kanallarında yayınlanması ihalesi 29 Ocak Salı günü yapılacak.  ADRESE TESLİM Mİ OLACAK? İhalenin yapılacağı tarih 28 Aralık 2018’de onaylandı. Belediye Encümen Salonu’nda 29 Ocak Salı günü saat 10.00’da yapılacak ihalenin bedeli belli değil. Bazı iddialara göre ise, ihale adrese teslim yapılacak.  SEÇİM MASRAFINI MI ÇIKARACAK? İddialara göre ihaledeki amaç, giderayak seçim masraflarını çıkarmak. Seyhan Belediyesi Başkan Zeydan Karalar, Büyükşehir adaylığının kesinleşmesinin ardından 30 milyon lira borçlanmıştı.  AKILLARA SORU İŞARETİ DÜŞÜRDÜ Bu 30 milyon liralık borçlanma öncesindeki 5 milyon liralık usulsüz borçlanma iddiası ise yargıya taşınmıştı. Giderayak yapılan borçlanmaların ardından reklam ihalesi yapılacak olması da akıllara soru işareti düşürdü.

 

Seyhan Belediyesi’nin faaliyet ve duyurularının TV ve radyo kanallarında yayınlanması ihalesi 29 Ocak Salı günü yapılacak. 
ADRESE TESLİM Mİ OLACAK?
İhalenin yapılacağı tarih 28 Aralık 2018’de onaylandı. Belediye Encümen Salonu’nda 29 Ocak Salı günü saat 10.00’da yapılacak ihalenin bedeli belli değil. Bazı iddialara göre ise, ihale adrese teslim yapılacak. 
SEÇİM MASRAFINI MI ÇIKARACAK?
İddialara göre ihaledeki amaç, giderayak seçim masraflarını çıkarmak. Seyhan Belediyesi Başkan Zeydan Karalar, Büyükşehir adaylığının kesinleşmesinin ardından 30 milyon lira borçlanmıştı. 
AKILLARA SORU İŞARETİ DÜŞÜRDÜ
Bu 30 milyon liralık borçlanma öncesindeki 5 milyon liralık usulsüz borçlanma iddiası ise yargıya taşınmıştı. Giderayak yapılan borçlanmaların ardından reklam ihalesi yapılacak olması da akıllara soru işareti düşürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.