GİRNE KÖPRÜSÜ’NDEN TEHLİKELİ GEÇİŞ!

GÜNDEM 29.10.2018 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2281+ kez okundu.
 

GİRNE KÖPRÜSÜ’NDEN TEHLİKELİ GEÇİŞ!

  Adana’da yol genişletme çalışmalarından dolayı Girne köprüsünde yayalarca kullanılan kısımda yıkım çalışmaları sürüyor. Yayalar, köprü üzerinden karşıya geçmek için yarım metrelik kaldırımda yürümek zorunda kalıyor.  YIKIM BAŞLADI, YILSONUNA BİTER Büyükşehir Belediyesi, D-400 karayolu Seyhan nehri üzerinde trafik akışının daha seri yapılabilmesi amacıyla Girne köprüsünde düzenleme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, köprünün yayalara tahsis edilen kısmı kapatıldı. Yıkım çalışmalarına geçen hafta içinde başlandı. Ancak yayalar, köprü üzerinden yoğun araç trafiğinde tehlikeli bir şekilde karşıya geçmek zorunda kalıyor.  YAYALAR RİSK ALTINDA YÜRÜYOR Bunun için Büyükşehir Belediyesi’nin alışveriş merkezlerinin bulunduğu Yüreğir ilçesiyle bağlantıyı sağlayan kısımda yaya geçiş kısmını geçici de olsa genişletmesi bekleniyor. Girne köprüsündeki düzenleme çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

Adana’da yol genişletme çalışmalarından dolayı Girne köprüsünde yayalarca kullanılan kısımda yıkım çalışmaları sürüyor. Yayalar, köprü üzerinden karşıya geçmek için yarım metrelik kaldırımda yürümek zorunda kalıyor. 
YIKIM BAŞLADI, YILSONUNA BİTER
Büyükşehir Belediyesi, D-400 karayolu Seyhan nehri üzerinde trafik akışının daha seri yapılabilmesi amacıyla Girne köprüsünde düzenleme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, köprünün yayalara tahsis edilen kısmı kapatıldı. Yıkım çalışmalarına geçen hafta içinde başlandı. Ancak yayalar, köprü üzerinden yoğun araç trafiğinde tehlikeli bir şekilde karşıya geçmek zorunda kalıyor. 
YAYALAR RİSK ALTINDA YÜRÜYOR
Bunun için Büyükşehir Belediyesi’nin alışveriş merkezlerinin bulunduğu Yüreğir ilçesiyle bağlantıyı sağlayan kısımda yaya geçiş kısmını geçici de olsa genişletmesi bekleniyor. Girne köprüsündeki düzenleme çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.