Giyimde Adana markası; Twintouch

KÜLTÜR-SANAT 09.06.2017 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2183+ kez okundu.
 

Giyimde Adana markası; Twintouch

Kadın giyimine çift dokunuş
      Adanalı genç stilistler İzel Antepüzümü ve Betül Öztürk, kendi tasarladıkları giyeceklerle kadın giyiminde kendi markalarını yarattılar. Tasarımlarını Twintouch markası ile sunan genç stilistler, kadın giyimine çift dokunuş yaptılar.             Yaklaşık 10 yıllık arkadaş olan İzel Antepüzümü ve Betül Öztürk, kadınların kendilerini rahat ve şık hissedecekleri modelleri tasarlamak için yola çıktılar. Tekstil sektöründe üretim ve ihracat yapan annesi Funda Antepüzümü’nün de desteğini alan İzel Antepüzümü Ulusararası İlişkiler, Betül Öztürk ise Tekstil Tasarım okumuş. Ancak, her ikisinin ortak özelliği kadın giyimi üzerine yaptıkları kendilerine özgü, şık, modern çizgiler içeren tasarımları. Bu tasarımlarının genel beğeni görmesi üzerine bazı modellerinin üretimini yapmaya karar veren Antepüzümü ve Öztürk, 35 model üzerinde çalışmaya başladılar. Bu modellerin farklı bedenlerini de hazırlayan Adanalı girişimciler, Twintouch markasıyla ürünlerini hanımların beğenisine sundular. Edi’s Premier Otel’de yapılan defileyle sunulan ürünler, davetlilerden tam not aldı.  Twintouch  Summer 2017 koleksiyonlarıyla yaklaşık 400 ürünü sunan Antepüzümü ve Öztürk, “Ne zaman bir araya gelsek giysilerden ve yaptığımız tasarımlardan söz ediyorduk. Sonra bu tasarımlarımızı neden paylaşmadığımızı birbirimize sorduk. Bir anda karar aldık ve tasarımlarımızın üretimlerini de yapmaya başladık. İki bakış açışı ve iki arkadaşın bir araya gelmesiyle ‘çift dokunuş’ anlamına gelen Twintocuh markasını oluşturduk. Hedefimiz önce kendimizi tanıtmak ve önümüzü görmek. İlkbahar-yaz ve sonbahar-kış olmak üzere sezonlarda yılda iki kez defilelerle hanımlara ürünümüzü tanıtacağız. İlerleyen zamanlarda da mağazamızı açıp, satış yapmayı planlıyoruz” dediler. 
Kadın giyimine çift dokunuş

 

 

 

Adanalı genç stilistler İzel Antepüzümü ve Betül Öztürk, kendi tasarladıkları giyeceklerle kadın giyiminde kendi markalarını yarattılar. Tasarımlarını Twintouch markası ile sunan genç stilistler, kadın giyimine çift dokunuş yaptılar.

            Yaklaşık 10 yıllık arkadaş olan İzel Antepüzümü ve Betül Öztürk, kadınların kendilerini rahat ve şık hissedecekleri modelleri tasarlamak için yola çıktılar. Tekstil sektöründe üretim ve ihracat yapan annesi Funda Antepüzümü’nün de desteğini alan İzel Antepüzümü Ulusararası İlişkiler, Betül Öztürk ise Tekstil Tasarım okumuş. Ancak, her ikisinin ortak özelliği kadın giyimi üzerine yaptıkları kendilerine özgü, şık, modern çizgiler içeren tasarımları. Bu tasarımlarının genel beğeni görmesi üzerine bazı modellerinin üretimini yapmaya karar veren Antepüzümü ve Öztürk, 35 model üzerinde çalışmaya başladılar. Bu modellerin farklı bedenlerini de hazırlayan Adanalı girişimciler, Twintouch markasıyla ürünlerini hanımların beğenisine sundular. Edi’s Premier Otel’de yapılan defileyle sunulan ürünler, davetlilerden tam not aldı.  Twintouch  Summer 2017 koleksiyonlarıyla yaklaşık 400 ürünü sunan Antepüzümü ve Öztürk, “Ne zaman bir araya gelsek giysilerden ve yaptığımız tasarımlardan söz ediyorduk. Sonra bu tasarımlarımızı neden paylaşmadığımızı birbirimize sorduk. Bir anda karar aldık ve tasarımlarımızın üretimlerini de yapmaya başladık. İki bakış açışı ve iki arkadaşın bir araya gelmesiyle ‘çift dokunuş’ anlamına gelen Twintocuh markasını oluşturduk. Hedefimiz önce kendimizi tanıtmak ve önümüzü görmek. İlkbahar-yaz ve sonbahar-kış olmak üzere sezonlarda yılda iki kez defilelerle hanımlara ürünümüzü tanıtacağız. İlerleyen zamanlarda da mağazamızı açıp, satış yapmayı planlıyoruz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.