GİZİR, DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 11.05.2019 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1491+ kez okundu.
 

GİZİR, DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Akkapı Spor Kulübü Başkanı Aygün Gizir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Ayhan Gizir ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sırasında Vali Demirtaş’a, kulübün genel durumu ile gerçekleştirilen sportif faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler verdi. Ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı Akkapı Spor Kulübü Başkanı Aygün Gizir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, gençlerin spor olgusuyla tanışmalarına ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine önemli katkılar sunan amatör spor kulüplerinin daima destekçisi olacaklarını ifade etti. Amatör spor kulüplerinin genel durumu ile yapılması gereken çalışmalar hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, kulüp yöneticilerinin Vali Mahmut Demirtaş'a adının yazılı olduğu forma takdim etmeleriyle son buldu.  

Akkapı Spor Kulübü Başkanı Aygün Gizir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Ayhan Gizir ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sırasında Vali Demirtaş’a, kulübün genel durumu ile gerçekleştirilen sportif faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı Akkapı Spor Kulübü Başkanı Aygün Gizir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, gençlerin spor olgusuyla tanışmalarına ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine önemli katkılar sunan amatör spor kulüplerinin daima destekçisi olacaklarını ifade etti.

Amatör spor kulüplerinin genel durumu ile yapılması gereken çalışmalar hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, kulüp yöneticilerinin Vali Mahmut Demirtaş'a adının yazılı olduğu forma takdim etmeleriyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.