Gökçe, Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anıyoruz.

05.04.2018 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1684+ kez okundu.
 

Gökçe, Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anıyoruz.

  Saimbeyli’de Milliyetçi Hareketin Kurucusu Alparslan Türkeş anıldı   Saimbeyli’de merhum Alparslan Türkeş ve gelmiş geçmiş bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağı mesajı verildi.   Milliyetçi Hareketin Kurucusu, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Merhum Alparslan Türkeş, ebedi hayata intikalinin yıldönümünde Saimbeyli’de törenle anıldı. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe tarafından Hüseyin Sözlü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Başkan Gökçe’nin yanı sıra, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, Saimbeylililer ve konuklar katıldı. Merhum Alparslan Türkeş ve vatan uğruna can veren gelmiş geçmiş bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim okunan törende söz alan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanımız, Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi. ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIYLA SULANAN VATAN TOPRAKLARI, CAN PAHASINA DA OLSA VAZGEÇİLMEZİMİZDİR, KUTSALIMIZDIR… Başkan Mustafa Şahin Gökçe, duygu dolu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve  vatan uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Şu anda Suriye’de şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına vesile olan, bu uğurda kan akıtan, orada teröristlere karşı mücadelede şehit olan askerlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Sınır Ötesinde ve sınır içinde, bayrağımızın dalgalanması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşaması için her türlü şartta kahramanca görevini yapan askerlerimizden de Allah razı olsun. Vatan uğruna şehit olmaya gözünü kırpmadan gidebilen bir millet olmaya devam ettiğimiz sürece bu coğrafyada varlığımızı sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şehit kanlarıyla sulanan topraklarımız her Türk için kutsal ve can pahasına da olsa vazgeçilmezdir. Rabbim vatanımızın, milletimizin birliğini, dirliğini hiç kimseye bozdurmasın.”   Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerin anılmasını müteakiben, MHP’li Saimbeyli Belediyesi’nin 4. yılını doldurması münasebetiyle, ilçede şu ana kadar gerçekleştirilen  ve bölgenin asırlık sorunlarına çare olan hizmetlerin sunumunu, slayt gösterisi eşliğinde gerçekleştirdi.

 

Saimbeyli’de Milliyetçi Hareketin Kurucusu Alparslan Türkeş anıldı

 

Saimbeyli’de merhum Alparslan Türkeş ve gelmiş geçmiş bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağı mesajı verildi.

 

Milliyetçi Hareketin Kurucusu, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Merhum Alparslan Türkeş, ebedi hayata intikalinin yıldönümünde Saimbeyli’de törenle anıldı.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe tarafından Hüseyin Sözlü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Başkan Gökçe’nin yanı sıra, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, Saimbeylililer ve konuklar katıldı.

Merhum Alparslan Türkeş ve vatan uğruna can veren gelmiş geçmiş bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim okunan törende söz alan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanımız, Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIYLA SULANAN VATAN TOPRAKLARI, CAN PAHASINA DA OLSA VAZGEÇİLMEZİMİZDİR, KUTSALIMIZDIR…

Başkan Mustafa Şahin Gökçe, duygu dolu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve  vatan uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Şu anda Suriye’de şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına vesile olan, bu uğurda kan akıtan, orada teröristlere karşı mücadelede şehit olan askerlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Sınır Ötesinde ve sınır içinde, bayrağımızın dalgalanması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek yaşaması için her türlü şartta kahramanca görevini yapan askerlerimizden de Allah razı olsun. Vatan uğruna şehit olmaya gözünü kırpmadan gidebilen bir millet olmaya devam ettiğimiz sürece bu coğrafyada varlığımızı sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şehit kanlarıyla sulanan topraklarımız her Türk için kutsal ve can pahasına da olsa vazgeçilmezdir. Rabbim vatanımızın, milletimizin birliğini, dirliğini hiç kimseye bozdurmasın.”

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerin anılmasını müteakiben, MHP’li Saimbeyli Belediyesi’nin 4. yılını doldurması münasebetiyle, ilçede şu ana kadar gerçekleştirilen  ve bölgenin asırlık sorunlarına çare olan hizmetlerin sunumunu, slayt gösterisi eşliğinde gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.