Gökdemir: Her şeye rağmen yaşam devam ediyor

30.11.2018 - 14:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1808+ kez okundu.
 

Gökdemir: Her şeye rağmen yaşam devam ediyor

  -Ressam Tevfik Gökdemir, “Piyanosu başında bir kadın var. Doğa kirletiliyor, insanlar, atlar ve kuşlar ağlıyor, gözyaşı döküyor ama her şeye rağmen yaşam devam ediyor” dedi. Adana Çukurova Güzel Sanatlar Derneği’nin resim sergisine eserleri ile katılan Ressam Tevfik Gökdemir, çizdiği bir resmi anlatırken, “Doğa kirletiliyor, insanlar, atlar ve kuşlar ağlıyor, gözyaşı döküyor ama her şeye rağmen hayat devam ediyor” dedi. Yaşanan tüm olumsuzlukların içerisinde bir kadın sanatçının piyanosu başında sanatının icra etmesini canlandırdığını ifade eden Tevfik Gökdemir, ayrıca Portakal Çiçeği Karnavalı için çizdiği resimde, gökyüzünde uçan bir güvercinin ağzında portakal çiçeği, ayağında da portakal taşıdığını söyledi.  Diğer bir resmin de uzayda ateş toplarının içinde mavi bir dünya üzerinde Atatürk bulunduğunu kaydeden Gökdemir, “Mavi gezegende Atatürk’ün yansımasını verdim. İçimizdeki Atatürk sevgisini hiç bir gücün silemeyeceğini betimledim” dedi.

 

-Ressam Tevfik Gökdemir, “Piyanosu başında bir kadın var. Doğa kirletiliyor, insanlar, atlar ve kuşlar ağlıyor, gözyaşı döküyor ama her şeye rağmen yaşam devam ediyor” dedi.

Adana Çukurova Güzel Sanatlar Derneği’nin resim sergisine eserleri ile katılan Ressam Tevfik Gökdemir, çizdiği bir resmi anlatırken, “Doğa kirletiliyor, insanlar, atlar ve kuşlar ağlıyor, gözyaşı döküyor ama her şeye rağmen hayat devam ediyor” dedi.

Yaşanan tüm olumsuzlukların içerisinde bir kadın sanatçının piyanosu başında sanatının icra etmesini canlandırdığını ifade eden Tevfik Gökdemir, ayrıca Portakal Çiçeği Karnavalı için çizdiği resimde, gökyüzünde uçan bir güvercinin ağzında portakal çiçeği, ayağında da portakal taşıdığını söyledi.  Diğer bir resmin de uzayda ateş toplarının içinde mavi bir dünya üzerinde Atatürk bulunduğunu kaydeden Gökdemir, “Mavi gezegende Atatürk’ün yansımasını verdim. İçimizdeki Atatürk sevgisini hiç bir gücün silemeyeceğini betimledim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.