GÖKHAN GÜNDOĞDU’YA MİLLİ FORMA VERDİLER

GÜNDEM 06.12.2019 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1087+ kez okundu.
 

GÖKHAN GÜNDOĞDU’YA MİLLİ FORMA VERDİLER

  Fırtına Fight Club Kickboks okulunun Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları bulunan Milli sporcuları ile antrenörleri Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’yu ziyaret edip Milli forma hediye ettiler. Ziyarette Kikcboks ve Muay Tai milli sporcuları Dünya ve Avrupa şampiyonu Elif Aybike Benli, Avrupa 3’ncüsü Elif Özkan, Balkan 3’ncüsü Metiner Sıvacı ile Yıldızlar Türkiye Şampiyonları Berke Erol, Eylem Çalık, antrenörler Ahmet Alparslan Benli ile Lehize Hilal Benli hazır bulundu. GÜNDOĞDU’YA TEŞEKKÜR ETTİ Antrenör Ahmet Alpaslan Benli, sporcu dostu Gökhan Gündoğdu’ya nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve sporcularının Milli formasını hediye ettiklerini belirterek, “Sağ olsun Gökhan bey bizi çok iyi misafir etti. Sporcularımızın aldığı başarıların gurur olduğunu ve yanımızda olduğunu söyledi. Kendisini ziyaret edip tanımaktan büyük mutluluk duyduk. 2020 yılı faaliyetlerine hazırlanan sporcularımız yeni başarılara imza atacaktır” dedi. HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise Kickboks ve Muay Tai dallarında ülkemize Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları kazandıran Adana’nın gururu Fırtına Fight Club spor okulu öğrencilerini ve antrenörlerini yürekten kutladığını ifade ederek, “Büyük başarılara imza atmanız takdire şayan. Yanınızdayız ve sizlerden yeni şampiyonluklar bekliyoruz” diye konuştu.     

 

Fırtına Fight Club Kickboks okulunun Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları bulunan Milli sporcuları ile antrenörleri Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’yu ziyaret edip Milli forma hediye ettiler.

Ziyarette Kikcboks ve Muay Tai milli sporcuları Dünya ve Avrupa şampiyonu Elif Aybike Benli, Avrupa 3’ncüsü Elif Özkan, Balkan 3’ncüsü Metiner Sıvacı ile Yıldızlar Türkiye Şampiyonları Berke Erol, Eylem Çalık, antrenörler Ahmet Alparslan Benli ile Lehize Hilal Benli hazır bulundu.

GÜNDOĞDU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Antrenör Ahmet Alpaslan Benli, sporcu dostu Gökhan Gündoğdu’ya nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve sporcularının Milli formasını hediye ettiklerini belirterek, “Sağ olsun Gökhan bey bizi çok iyi misafir etti. Sporcularımızın aldığı başarıların gurur olduğunu ve yanımızda olduğunu söyledi. Kendisini ziyaret edip tanımaktan büyük mutluluk duyduk. 2020 yılı faaliyetlerine hazırlanan sporcularımız yeni başarılara imza atacaktır” dedi.

HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise Kickboks ve Muay Tai dallarında ülkemize Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları kazandıran Adana’nın gururu Fırtına Fight Club spor okulu öğrencilerini ve antrenörlerini yürekten kutladığını ifade ederek, “Büyük başarılara imza atmanız takdire şayan. Yanınızdayız ve sizlerden yeni şampiyonluklar bekliyoruz” diye konuştu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.