GOLDCLASS” sinema keyfi M1 Adana AVM Cinemaximum sinemalarında hizmete girdi.

DÜNYA 20.09.2018 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3597+ kez okundu.
 

GOLDCLASS” sinema keyfi M1 Adana AVM Cinemaximum sinemalarında hizmete girdi.

Adana’da 18 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, bu yıl  büyüyen ve yenilenen yeni yüzü ile birlikte , yenilenen Sinema salonları ile de önümüzdeki günlerde sinema tutkunlarına benzersiz deneyimler yaşatacak.     Kurulduğu günden bu yana M1 Adana CinemaximumSinemaları ; Türkiye’nin en büyük ve modern sinemalarından birine sahip. Bu yıl içerisinde yenilenen M1 AVM’nin yanında yenilenme ve modernleşme çalışmalarına başlayan Cinemaximum mevcut tüm salonlarındaki yeni yüzü ve sinemaseverlere benzersiz bir keyif  daha yaşatacak                     “ GOLDCLASS” Sinema…   “ GOLDCLASS” Sinemada neler var!   CinemaximumAdana sinemaları tamamlanan yenileme çalışmaları projesi kapsamında mevcut 230 koltuk kapasiteli salonlardan birisi66 koltuk kapasiteye düşürülerek “Goldclass” sinema izleyicilerine  rahat, ferah film izleme olanağı sağlayacak. Ayrıca çok geniş ve yatabilen geniş koltuklarizleyicilere ev konforunu aratmayacak. Konfor yanında  sinemaseverlere ücretsiz ikramlıklar (mısır + kola menü) vetelefon şarj üniteleri de sunuluyor.    M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü;  Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de18 yıldan bu yana eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler ile halkımızı buluşturduk. 200’ün üzerinde mağaza karması ile Alışveriş ve eğlencenin Adana’daki adresi olan M1 Adana AVM Cinemaximum Sinemaları ile de Adana’da yıllardan bu yana fark yaratıyor. Sinemamız yenilenen yüzü ve bünyesinde yeni hizmete giren “Goldclass” sinema  konforu ile sinemaseverlere alışılmadık bir keyif sunacak. Tüm Adanalı sinemaseverleri bu deneyimi paylaşmaya  davet ediyoruz.” dedi.            

Adana’da 18 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, bu yıl  büyüyen ve yenilenen yeni yüzü ile birlikte , yenilenen Sinema salonları ile de önümüzdeki günlerde sinema tutkunlarına benzersiz deneyimler yaşatacak.

 

  Kurulduğu günden bu yana M1 Adana CinemaximumSinemaları ; Türkiye’nin en büyük ve modern sinemalarından birine sahip. Bu yıl içerisinde yenilenen M1 AVM’nin yanında yenilenme ve modernleşme çalışmalarına başlayan Cinemaximum mevcut tüm salonlarındaki yeni yüzü ve sinemaseverlere benzersiz bir keyif  daha yaşatacak                     “ GOLDCLASS” Sinema…

 

“ GOLDCLASS” Sinemada neler var!

 

CinemaximumAdana sinemaları tamamlanan yenileme çalışmaları projesi kapsamında mevcut 230 koltuk kapasiteli salonlardan birisi66 koltuk kapasiteye düşürülerek “Goldclass” sinema izleyicilerine  rahat, ferah film izleme olanağı sağlayacak. Ayrıca çok geniş ve yatabilen geniş koltuklarizleyicilere ev konforunu aratmayacak.

Konfor yanında  sinemaseverlere ücretsiz ikramlıklar (mısır + kola menü)

vetelefon şarj üniteleri de sunuluyor.

   M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi MüdürüYalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de18 yıldan bu yana eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler ile halkımızı buluşturduk. 200’ün üzerinde mağaza karması ile Alışveriş ve eğlencenin Adana’daki adresi olan M1 Adana AVM Cinemaximum Sinemaları ile de Adana’da yıllardan bu yana fark yaratıyor. Sinemamız yenilenen yüzü ve bünyesinde yeni hizmete giren “Goldclass” sinema  konforu ile sinemaseverlere alışılmadık bir keyif sunacak. Tüm Adanalı sinemaseverleri bu deneyimi paylaşmaya  davet ediyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.