GÜLER’DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

SİYASET 02.08.2017 - 14:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1461+ kez okundu.
 

GÜLER’DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Ceyhan Belediyesi AK Parti meclis üyesi, Ceyhan Kent Konseyi ve Ceyhan Bakkallar Bayiiler Odası Başkanı Selahattin Güler, bir önceki meclis toplantısında 57 Meslek dalını ilgilendiren büyük marketlerin küçük ölçekli bakkalları zor duruma sokmalar ve Büyük Marketlerin park sorunları yaşatmaları ve şehir içerisinde trafiği aksatmalarından dolayı önerge vermişti. Önerge görüşülerek büyük marketlerin veya yeni yapılacak AVM’lerin şehir dışına kurulmaları oy birliğiyle kabulünün ardından Selahattin Güler, tüm meclis üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Ceyhan Belediyesi AK Parti meclis üyesi, Ceyhan Kent Konseyi ve Ceyhan Bakkallar Bayiiler Odası Başkanı Selahattin Güler, bir önceki meclis toplantısında 57 Meslek dalını ilgilendiren büyük marketlerin küçük ölçekli bakkalları zor duruma sokmalar ve Büyük Marketlerin park sorunları yaşatmaları ve şehir içerisinde trafiği aksatmalarından dolayı önerge vermişti.

Önerge görüşülerek büyük marketlerin veya yeni yapılacak AVM’lerin şehir dışına kurulmaları oy birliğiyle kabulünün ardından Selahattin Güler, tüm meclis üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.