Güler’den meslektaşlarına 100. yıl çağrısı

GÜNDEM 13.05.2019 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1608+ kez okundu.
 

Güler’den meslektaşlarına 100. yıl çağrısı

  Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a çıkışının ve Milli Mücadele’nin bu yıl 100. yılı olduğunu belirtip, kutlama etkinliklerine tüm üyelerini katılmaya davet etti.   100. YIL KUTLAMALARINA HEP BİRLİKTE KATILALIM Ege Üniveristesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şebnem Türkün’ün konuşmacı olarak katıldığı, Adana Diş Hekimleri Odası, TDB Akademi işbirliğiyle düzenlenen  “Kompozit Lamina Veneerler” seminerinin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Bu yıl 19 Mayıs, Atatürk’ün Samsuna çıkışı ve Milli Mücadelenin 100. yılı. Ülkemizin emperyalist işgalden kurtuluşunun başlangıcının 100. yılı. Valiliğimizce düzenlenecek olan 19 Mayıs törenine hep birlikte katılma arzusundayım. Atatürk Parkı’na çelenk konulmasından itibaren tüm etkinliklere bizler icabet edeceğiz. Katılacak tüm meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.   VARLIK SEBEBİMİZ BU GÜNLERİ YAŞATMALIYIZ Başkan Dt. Güler, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte: TBMM’nin 100. yılı, İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları var. Cumhuriyetimizin 2023’teki 100. yılı var. Bu yüz yıllık evrelere hep beraber katılarak, içselleştirerek, çocuklarımıza anlatarak TC vatandaşı olarak kutlamamız gerekiyor. Hepimiz yurtsever, vatansever insanlarız. Bu anlamda bu katılımların önemli olduğunu düşünüyorum. Evliliklerimizde bile 25 yıl, 40 yıl, 50 yıl çok önemlidir. Değil ki ülkemizin kuruluşu, temel değeri, varlık sebebimiz bu günleri kutlamalı, hep birlikte yaşatmalıyız. Hatta Milli Mücadele ruhunu siyasi konjoktöre dönüştürmeden çocuklarımıza öğretmeliyiz.” diye konuştu.   PROF. DR. ŞEBNEM TÜRKÜN Ege Üniveristesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şebnem Türkün, diş hekimlerinin ağız diş tedavisinde kullanılan izolasyon malzemeleri, kullanılan yardımcı araç ve gereçler, ışık kaynakları, adeziv sistemlerde güncel yaklaşımlar, slikon anahtar uygulamaları, kompozit vener uygulama aşamaları ve ömürleri ile bitim ve cila işlemleri hakkında seminer vererek katılımcı diş hekimlerini bilgilendirdi. Başkan Dt. Güler, Prof. Dr. Türkün’e teşekkür etti.

 

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a çıkışının ve Milli Mücadele’nin bu yıl 100. yılı olduğunu belirtip, kutlama etkinliklerine tüm üyelerini katılmaya davet etti.

 

100. YIL KUTLAMALARINA HEP BİRLİKTE KATILALIM

Ege Üniveristesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şebnem Türkün’ün konuşmacı olarak katıldığı, Adana Diş Hekimleri Odası, TDB Akademi işbirliğiyle düzenlenen  “Kompozit Lamina Veneerler” seminerinin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Bu yıl 19 Mayıs, Atatürk’ün Samsuna çıkışı ve Milli Mücadelenin 100. yılı. Ülkemizin emperyalist işgalden kurtuluşunun başlangıcının 100. yılı. Valiliğimizce düzenlenecek olan 19 Mayıs törenine hep birlikte katılma arzusundayım. Atatürk Parkı’na çelenk konulmasından itibaren tüm etkinliklere bizler icabet edeceğiz. Katılacak tüm meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

 

VARLIK SEBEBİMİZ BU GÜNLERİ YAŞATMALIYIZ

Başkan Dt. Güler, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte: TBMM’nin 100. yılı, İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları var. Cumhuriyetimizin 2023’teki 100. yılı var. Bu yüz yıllık evrelere hep beraber katılarak, içselleştirerek, çocuklarımıza anlatarak TC vatandaşı olarak kutlamamız gerekiyor. Hepimiz yurtsever, vatansever insanlarız. Bu anlamda bu katılımların önemli olduğunu düşünüyorum. Evliliklerimizde bile 25 yıl, 40 yıl, 50 yıl çok önemlidir. Değil ki ülkemizin kuruluşu, temel değeri, varlık sebebimiz bu günleri kutlamalı, hep birlikte yaşatmalıyız. Hatta Milli Mücadele ruhunu siyasi konjoktöre dönüştürmeden çocuklarımıza öğretmeliyiz.” diye konuştu.

 

PROF. DR. ŞEBNEM TÜRKÜN

Ege Üniveristesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Şebnem Türkün, diş hekimlerinin ağız diş tedavisinde kullanılan izolasyon malzemeleri, kullanılan yardımcı araç ve gereçler, ışık kaynakları, adeziv sistemlerde güncel yaklaşımlar, slikon anahtar uygulamaları, kompozit vener uygulama aşamaları ve ömürleri ile bitim ve cila işlemleri hakkında seminer vererek katılımcı diş hekimlerini bilgilendirdi. Başkan Dt. Güler, Prof. Dr. Türkün’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.