Güler: Ramazan ayında bile hekime şiddet var

GÜNDEM 16.05.2019 - 12:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2353+ kez okundu.
 

Güler: Ramazan ayında bile hekime şiddet var

  Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Mübarek Ramazan ayı bereketinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak “Hekime şiddete artık bir son verilmeli, meslektaşımızı darp edenler gerekli cezayı almalıdır” dedi.   HAK ARAMAK ŞİDDETLE OLMAZ Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde verilen iftar yemeğinde konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Bu müstesna günde bir arada olmak bizleri elbette mutlu ediyor. Son günlerde huzura, sağlığa, mutluluğa ihtiyaç duyulmaktadır. Bu gün hep güzel şeylerden bahsetmek isterim ama Mardin’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışan bir diş hekimi meslektaşımızı, ADSM’nin güvenlik görevlisi bir evrakla ilgili işlem yapmadığı için bir kaç arkadaşıyla beraber darp etmişler. Artık hekimler şiddetin nereden geleceğini bilemez duruma gelmişlerdir. Görevi, sağlık çalışanlarını, kurumu korumak olan güvenlik görevlisinin sorgusunun ardından gerekli cezaya çarptırılmasını bekliyoruz.”   MARDİN DİŞ HEKİMLERİ ODASINA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ Türkiye’de hekime ve sağlık çalışanlarına yönelik suçları önleyici yeterli tedbirlerin alınmadığından da yakınan Başkan Dt. Fatih Güler, “Adana Diş Hekimleri Odası olarak meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Maalesef sağlıkta şiddet son bulmuyor. Bunları bu güzide ortamda dile getirmek bizleri üzüyor. Anne babalar çocuklarını darp edilsin diye okutup büyütmüyor. Bakanlık önlem almalı, cezalar arttırılmalıdır. Hak aramak şiddetle olmaz. Ben meslektaşımıza şifalar diliyor, Mardin Diş Hekimleri Odamıza geçmiş olsun diyorum. Tüm islam alemine hayırlı Ramazanlar temenni ediyorum.” diye konuştu. Başkan Dt. Güler ve oda yöneticileri tarafından 19 Mayıs’ın 100. Yıl münasebetiyle tüm diş hekimlerine ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ dağıtıldı.

 

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Mübarek Ramazan ayı bereketinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak “Hekime şiddete artık bir son verilmeli, meslektaşımızı darp edenler gerekli cezayı almalıdır” dedi.

 

HAK ARAMAK ŞİDDETLE OLMAZ

Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde verilen iftar yemeğinde konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Bu müstesna günde bir arada olmak bizleri elbette mutlu ediyor. Son günlerde huzura, sağlığa, mutluluğa ihtiyaç duyulmaktadır. Bu gün hep güzel şeylerden bahsetmek isterim ama Mardin’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışan bir diş hekimi meslektaşımızı, ADSM’nin güvenlik görevlisi bir evrakla ilgili işlem yapmadığı için bir kaç arkadaşıyla beraber darp etmişler. Artık hekimler şiddetin nereden geleceğini bilemez duruma gelmişlerdir. Görevi, sağlık çalışanlarını, kurumu korumak olan güvenlik görevlisinin sorgusunun ardından gerekli cezaya çarptırılmasını bekliyoruz.”

 

MARDİN DİŞ HEKİMLERİ ODASINA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ

Türkiye’de hekime ve sağlık çalışanlarına yönelik suçları önleyici yeterli tedbirlerin alınmadığından da yakınan Başkan Dt. Fatih Güler, “Adana Diş Hekimleri Odası olarak meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Maalesef sağlıkta şiddet son bulmuyor. Bunları bu güzide ortamda dile getirmek bizleri üzüyor. Anne babalar çocuklarını darp edilsin diye okutup büyütmüyor. Bakanlık önlem almalı, cezalar arttırılmalıdır. Hak aramak şiddetle olmaz. Ben meslektaşımıza şifalar diliyor, Mardin Diş Hekimleri Odamıza geçmiş olsun diyorum. Tüm islam alemine hayırlı Ramazanlar temenni ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Dt. Güler ve oda yöneticileri tarafından 19 Mayıs’ın 100. Yıl münasebetiyle tüm diş hekimlerine ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.