GÜN ONU FİKİRLERİYLE ANMA GÜNÜDÜR

GÜNDEM 08.11.2019 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1232+ kez okundu.
 

GÜN ONU FİKİRLERİYLE ANMA GÜNÜDÜR

Adana Milletvekili Burhanettin Bulut 10 Kasım Atatürk'ü anma günü için açıklama yaptı. açıklamada: Cumhuriyetimizin kurucusu çağdaş, demokratik Türkiye’nin temellerini atan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yine bir 10 Kasım günü hasretle, özlemle, minnetle anıyoruz.  10 Kasım “yas tutmak, ümitsizlik içinde yas tazelemek, sadece anmak” günü değildir.  Eşsiz bir devlet adamı ve lider olan Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşarken, inancımızı bir kez daha tazeleme, O’nu fikirleriyle, idealleriyle anma, kurduğu Cumhuriyeti ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.  Ulu Önder’i anlamak, en büyük iki eserimden biri dediği Cumhuriyete, değerlerine, demokrasiye, tam bağımsızlığa sahip çıkmaktır.  O’nu anlamak, çağdaşlaşma yolunda emin adımlarla ilerlerken, fikirlerini ve düşüncelerini gelecek kuşaklara aktarmaktır.  Cumhuriyete ve değerlerine sistematik olarak saldırıların arttığı günümüzde Atatürk’ün adını silmeye çalışanların gücü, ulusumuzun kalbinden silmeye yetmeyecektir.  Bıraktığı eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Ulu Önder’in izinde, O’nun mirasını devralan bizler, bu aydınlık yolda hiç yılmadan ve büyük bir kararlılıkla, karanlıkları yırtıp atacak bir iradeye sahibiz. Bir çift mavi gözün ışığında, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız. Demokrasiye, tam bağımsızlığa, ilke ve devrimlerine olan sarsılmaz inancımızla, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Ulu Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.   


Adana Milletvekili Burhanettin Bulut 10 Kasım Atatürk'ü anma günü için açıklama yaptı. açıklamada: Cumhuriyetimizin kurucusu çağdaş, demokratik Türkiye’nin temellerini atan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yine bir 10 Kasım günü hasretle, özlemle, minnetle anıyoruz. 
10 Kasım “yas tutmak, ümitsizlik içinde yas tazelemek, sadece anmak” günü değildir. 
Eşsiz bir devlet adamı ve lider olan Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşarken, inancımızı bir kez daha tazeleme, O’nu fikirleriyle, idealleriyle anma, kurduğu Cumhuriyeti ebediyete kadar yaşatma kararlılığını gösterme günüdür. 
Ulu Önder’i anlamak, en büyük iki eserimden biri dediği Cumhuriyete, değerlerine, demokrasiye, tam bağımsızlığa sahip çıkmaktır. 
O’nu anlamak, çağdaşlaşma yolunda emin adımlarla ilerlerken, fikirlerini ve düşüncelerini gelecek kuşaklara aktarmaktır. 
Cumhuriyete ve değerlerine sistematik olarak saldırıların arttığı günümüzde Atatürk’ün adını silmeye çalışanların gücü, ulusumuzun kalbinden silmeye yetmeyecektir. 
Bıraktığı eserler ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.
Ulu Önder’in izinde, O’nun mirasını devralan bizler, bu aydınlık yolda hiç yılmadan ve büyük bir kararlılıkla, karanlıkları yırtıp atacak bir iradeye sahibiz.
Bir çift mavi gözün ışığında, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız.
Demokrasiye, tam bağımsızlığa, ilke ve devrimlerine olan sarsılmaz inancımızla, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Ulu Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.