GÜNDOĞDU BASKETBOL TAKIMI NEVŞEHİR’DE

SPOR 10.04.2018 - 13:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2270+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU BASKETBOL TAKIMI NEVŞEHİR’DE

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Ortaokul Küçük Erkek Basketbol Takımı, Karaman’da ki Grup Müsabakalarından namağlup çıktıktan sonra şimdi de Türkiye Şampiyonası Yarı Final Maçları için Nevşehir’e gitti.  AGK’lı basketbolcular 12-16 Nisan tarihleri arasındaki turnuvada, İstanbul Bilfen Koleji, Ankara Bilfen Koleji, Samsun Bahçeşehir Koleji, İstanbul özel MGF okulu, Hatay Gazi Okulu, İzmir Ege Koleji ve Gaziantep Koleji ile karşılaşacak. AGT takım antrenörü Sercan Acar, Nevşehir’deki yarı final müsabakalarında ilk ikiye girerek Türkiye Finallerine gitmek istediklerini belirterek, “Sporcularımız hırslı ve istekli. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız'' dedi.

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Ortaokul Küçük Erkek Basketbol Takımı, Karaman’da ki Grup Müsabakalarından namağlup çıktıktan sonra şimdi de Türkiye Şampiyonası Yarı Final Maçları için Nevşehir’e gitti. 

AGK’lı basketbolcular 12-16 Nisan tarihleri arasındaki turnuvada, İstanbul Bilfen Koleji, Ankara Bilfen Koleji, Samsun Bahçeşehir Koleji, İstanbul özel MGF okulu, Hatay Gazi Okulu, İzmir Ege Koleji ve Gaziantep Koleji ile karşılaşacak.
AGT takım antrenörü Sercan Acar, Nevşehir’deki yarı final müsabakalarında ilk ikiye girerek Türkiye Finallerine gitmek istediklerini belirterek, “Sporcularımız hırslı ve istekli. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.