Gündoğdu’da 23 Nisan Coşkusu

GENÇLİK 23.04.2017 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2519+ kez okundu.
 

Gündoğdu’da 23 Nisan Coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” tüm yurtta olduğu gibi Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde de coşku ve mutlulukla kutlandı. AY-YILDIZLI ÇOCUKLAR Okul kampüsündeki törenlerde günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından üzerlerinde ay-yıldızlı tişörtlerle sahneye çıkan çocuk korosu 23 Nisan’ı anlatan şarkılar söyledi. Ayrıca AGK’ya bağlı Helen Doron anaokullarında da 23 Nisan Kostüm Partisi renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar birbirinden ilginç kostümlerle bayramlarını sevinç içinde kutladılar. AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, tüm öğrencilerinin 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladığını belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayramın anlamı çok büyüktür. Çünkü aynı zamanda 23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır” dedi.  

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” tüm yurtta olduğu gibi Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde de coşku ve mutlulukla kutlandı.

AY-YILDIZLI ÇOCUKLAR

Okul kampüsündeki törenlerde günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından üzerlerinde ay-yıldızlı tişörtlerle sahneye çıkan çocuk korosu 23 Nisan’ı anlatan şarkılar söyledi. Ayrıca AGK’ya bağlı Helen Doron anaokullarında da 23 Nisan Kostüm Partisi renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar birbirinden ilginç kostümlerle bayramlarını sevinç içinde kutladılar.

AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, tüm öğrencilerinin 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladığını belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu bayramın anlamı çok büyüktür. Çünkü aynı zamanda 23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.