GÜNDOĞDU’DA BASKETBOLUN GELECEĞİ KONUŞULDU

SPOR 16.10.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1567+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DA BASKETBOLUN GELECEĞİ KONUŞULDU

Türkiye Basketbol Federasyon’u (TBF) tarafından Anadoluda basketbolün yaygınlaştırılması ve aksayan yönlerin tespiti amacıyla Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde panel yapıldı. AGK spor salonunda gerçekleşen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği panele Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü  Başkanı Mehmet Işıkay, Asbaşkan İbrahim Avcı, Milliyet Gazetesi Basketbol yazarı Ümit Avcı, Fanatik Gazetesi spor yazarı Gökhan German ve Habertürk spor yazarı Gökhan Türe katıldı. Konuşmacılar, ortak anlamda basketbolün yaygınlaşması ve ülkemizden iyi basketbolcular yetişmesi anlamında okulların çok önemli olduğunu ve öğrencilerin küçük yaşta bu spor ile tanışmasının altyapıya büyük katkı sağlayacağını söylediler.   HARİKA BİR SALONA SAHİPSİNİZ TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, “Öncelikle okulunuzda harika bir spor salonuna sahipsiniz. Binlerce çocuğumuzun basketbol oynadığını öğrendim ve çok mutlu oldum. Ayrıca okulun Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcisi Adana Basketbol kulübüne isim sponsoru olması ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Gökhan Gündoğdu başka olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. BASKETBOLÜN ALTYAPISINI OLUŞTURACAĞIZ Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu ise “Gündoğdu’da binlerce lisanslı sporcu spor yapıyor. Profesyonel ekibimizle ben inanıyorum ki kısa bir zaman sonra basketbolda Adana’nın altyapısını oluşturacağız” diye konuşu.     

Türkiye Basketbol Federasyon’u (TBF) tarafından Anadoluda basketbolün yaygınlaştırılması ve aksayan yönlerin tespiti amacıyla Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde panel yapıldı.

AGK spor salonunda gerçekleşen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği panele Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü  Başkanı Mehmet Işıkay, Asbaşkan İbrahim Avcı, Milliyet Gazetesi Basketbol yazarı Ümit Avcı, Fanatik Gazetesi spor yazarı Gökhan German ve Habertürk spor yazarı Gökhan Türe katıldı.

Konuşmacılar, ortak anlamda basketbolün yaygınlaşması ve ülkemizden iyi basketbolcular yetişmesi anlamında okulların çok önemli olduğunu ve öğrencilerin küçük yaşta bu spor ile tanışmasının altyapıya büyük katkı sağlayacağını söylediler.

 

HARİKA BİR SALONA SAHİPSİNİZ

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, “Öncelikle okulunuzda harika bir spor salonuna sahipsiniz. Binlerce çocuğumuzun basketbol oynadığını öğrendim ve çok mutlu oldum. Ayrıca okulun Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcisi Adana Basketbol kulübüne isim sponsoru olması ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Gökhan Gündoğdu başka olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

BASKETBOLÜN ALTYAPISINI OLUŞTURACAĞIZ

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu ise “Gündoğdu’da binlerce lisanslı sporcu spor yapıyor. Profesyonel ekibimizle ben inanıyorum ki kısa bir zaman sonra basketbolda Adana’nın altyapısını oluşturacağız” diye konuşu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.