GÜNDOĞDU’DA ‘FARKLI’ SERGİ

EĞİTİM 01.01.2018 - 15:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2027+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DA ‘FARKLI’ SERGİ

  Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı 15. sergide bu defa okul öğrencilerinin eserlerini ağırlıyor. Adana Gündoğdu Koleji (AGK) 1. Sınıf öğrencilerinin ‘Benim Ağacım’ konulu resim sergisi Gündoğdu Art Galeride görkemli bir törenle açıldı. Hayatlarında ilk kez bir sergide eserleri yayınlanan AGK 1. Sınıf öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Serginin açılışına aileler, öğretmenler ile sanatseverler katıldı. Küçük yüreklerin eserleri 10 Ocak’a kadar gezilebilecek.   SANATA ÖNEM VEREN OKULUZ Gündoğdu Art Galeri direktörü Nini Önözden, 1. Sınıf öğrencilerinin kendi hayal güçlerinden oluşan eserlerin yer aldığı ve doğa bilincini konu alan “Benim Ağacım”  adlı serginin sanat adına çok anlam ifade ettiğini belirterek, “Çünkü sanata önem veren bir okul olarak çocuklarımızın küçük yaşta sanata eğilmesi bizleri sevindiriyor. Galerimiz yıl içinde tüm öğrencilerimizin çalışmalarının sergisine ev sahipliği yapmaya devam edecek” dedi.  

 

Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı 15. sergide bu defa okul öğrencilerinin eserlerini ağırlıyor. Adana Gündoğdu Koleji (AGK) 1. Sınıf öğrencilerinin ‘Benim Ağacım’ konulu resim sergisi Gündoğdu Art Galeride görkemli bir törenle açıldı. Hayatlarında ilk kez bir sergide eserleri yayınlanan AGK 1. Sınıf öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Serginin açılışına aileler, öğretmenler ile sanatseverler katıldı. Küçük yüreklerin eserleri 10 Ocak’a kadar gezilebilecek.  

SANATA ÖNEM VEREN OKULUZ

Gündoğdu Art Galeri direktörü Nini Önözden, 1. Sınıf öğrencilerinin kendi hayal güçlerinden oluşan eserlerin yer aldığı ve doğa bilincini konu alan “Benim Ağacım”  adlı serginin sanat adına çok anlam ifade ettiğini belirterek, “Çünkü sanata önem veren bir okul olarak çocuklarımızın küçük yaşta sanata eğilmesi bizleri sevindiriyor. Galerimiz yıl içinde tüm öğrencilerimizin çalışmalarının sergisine ev sahipliği yapmaya devam edecek” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.