GÜNDOĞDU’DA “HAYAT” BAŞLADI

EĞİTİM 12.09.2018 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2582+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DA “HAYAT” BAŞLADI

Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde ilkokul 1.sınıflar ile ortaokul ve lise hayatına adım atan 5. ve 9. Sınıf öğrencileri hem yeni okullarına, hem de yeni sınıflarına daha hızlı ve kolay şekilde alışmaları amacıyla tasarlanmış olan oryantasyon haftasıyla 2018-19 eğitim-öğretim dönemine başladılar. Öğretmenlerinin karşıladığı 1.sınıf öğrencileri sınıflarını tanıdıktan sonra öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışıyorlar. Öğretmenleri tarafından okulu gezdirilen ilkokul 1.sınıflar bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyorlar.   BİZDE AYNI HEYECANI YAŞARIZ Okul öncesi eğitimini tamamlayarak ilkokula başlayan öğrenciler ve ailelerini AGK İlkokul Müdürü Selma Orhan ve ilkokul öğretmenleri coşkuyla karşıladı. Selma Orhan, “"Çocuklarımızın uyum sorunu yaşamamaları için aileleri, öğretmenleri ve biz yöneticiler elimizden geleni yapacağız. Amacımız onların hemen okula alışmaları. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını, kazasız belasız bir dönem geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.    

Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nde ilkokul 1.sınıflar ile ortaokul ve lise hayatına adım atan 5. ve 9. Sınıf öğrencileri hem yeni okullarına, hem de yeni sınıflarına daha hızlı ve kolay şekilde alışmaları amacıyla tasarlanmış olan oryantasyon haftasıyla 2018-19 eğitim-öğretim dönemine başladılar.

Öğretmenlerinin karşıladığı 1.sınıf öğrencileri sınıflarını tanıdıktan sonra öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışıyorlar. Öğretmenleri tarafından okulu gezdirilen ilkokul 1.sınıflar bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyorlar.

 

BİZDE AYNI HEYECANI YAŞARIZ
Okul öncesi eğitimini tamamlayarak ilkokula başlayan öğrenciler ve ailelerini AGK İlkokul Müdürü Selma Orhan ve ilkokul öğretmenleri coşkuyla karşıladı. Selma Orhan, “"Çocuklarımızın uyum sorunu yaşamamaları için aileleri, öğretmenleri ve biz yöneticiler elimizden geleni yapacağız. Amacımız onların hemen okula alışmaları. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını, kazasız belasız bir dönem geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.