Gündoğdu’da spor konuştular

SAĞLIK-YAŞAM 17.01.2021 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1514+ kez okundu.
 

Gündoğdu’da spor konuştular

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile bir araya geldi.   Atlıspor Kulübü Tenis Akademisi sorumlusu Mihai İliescu’nun da bulunduğu ziyarette Adana’daki tesisleşme ve spor dalları ile ilgili bilgiler veren İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Vali Süleyman Elban’ın talimatları ve destekleri ile Adana’yı tesisleşme ve başarıda üst sıralara taşımak için mücadele ettiklerini söyledi.    ÇİNTİMAR: TEŞEKKÜR EDİYORUZ   Muzaffer Çintimar, Gündoğdu Vakfı’nın şehirimize ve ülkemize yaptığı katkıları bildiğini ifade ederek, “Gökhan bey ile dolu dolu bir spor sohbeti yaptık. Gündoğdu Okullarının spor tesislerini, başarılı sporcularını ve spora olan katkısının farkındayız ve teşekkür ediyoruz” dedi.   GÜNDOĞDU: DESTEĞE HAZIRIZ   Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise sporun hem insan sağlığı hem de ülke ekonomisi için çok önemli olduğunun altını çizip, “Valimiz Süleyman Elban, ufku çok geniş bir insan ve onun liderliğinde Adana’da spor çok başarılı yerlere gelecek buna inanıyorum. İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’ın ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Vakıf olarak üzerimize düşen her konuda desteğe hazırız” diye konuştu.  

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile bir araya geldi.

 

Atlıspor Kulübü Tenis Akademisi sorumlusu Mihai İliescu’nun da bulunduğu ziyarette Adana’daki tesisleşme ve spor dalları ile ilgili bilgiler veren İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Vali Süleyman Elban’ın talimatları ve destekleri ile Adana’yı tesisleşme ve başarıda üst sıralara taşımak için mücadele ettiklerini söyledi. 

 

ÇİNTİMAR: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Muzaffer Çintimar, Gündoğdu Vakfı’nın şehirimize ve ülkemize yaptığı katkıları bildiğini ifade ederek, “Gökhan bey ile dolu dolu bir spor sohbeti yaptık. Gündoğdu Okullarının spor tesislerini, başarılı sporcularını ve spora olan katkısının farkındayız ve teşekkür ediyoruz” dedi.

 

GÜNDOĞDU: DESTEĞE HAZIRIZ

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise sporun hem insan sağlığı hem de ülke ekonomisi için çok önemli olduğunun altını çizip, “Valimiz Süleyman Elban, ufku çok geniş bir insan ve onun liderliğinde Adana’da spor çok başarılı yerlere gelecek buna inanıyorum. İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’ın ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Vakıf olarak üzerimize düşen her konuda desteğe hazırız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.