GÜNDOĞDU’DA VAKIFLAR HAFTASI

EĞİTİM 11.05.2017 - 12:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2679+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DA VAKIFLAR HAFTASI

Vakıflar Adana Bölge Müdürlüğü, “Vakıf Medeniyeti-Kudüs” temalı Vakıflar Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu yıl 8-14 Mayıs tarihleri arasında 34’üncüsü kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Adana Gündoğdu Koleji (AGK) bünyesindeki Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ) öğrencilerine “Vakıf Dededen Çocuklara Masallar” boyama kitabı dağıtıldı. Programa Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Gündoğdu Holding-Vakıf kurucu başkanı Yunus Gündoğdu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik aynı gün Seyhan İsmet İnönü İlköğretim Okulunda sürdü. Öğrenciler renkli kalemlerini ellerine alarak dağıtılan boyama kitaplarını heyecanla boyadılar. Vakıflar Adana Bölge Müdürü, Recep Kafes, İslam’ın yardımlaşmayla ilgili emir ve prensiplerinden doğmuş olan vakfın, asırlarca insanlığa hizmet etmiş, dini, hukuki ve sosyal bir müessese olduğunu vurguladı. Recep Kafes, vakfın ne olduğunu çocuklara doğru anlatmanın çok önemli olduğunu söyledi. 

Vakıflar Adana Bölge Müdürlüğü, “Vakıf Medeniyeti-Kudüs” temalı Vakıflar Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Bu yıl 8-14 Mayıs tarihleri arasında 34’üncüsü kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Adana Gündoğdu Koleji (AGK) bünyesindeki Uluslararası Çocuk Üniversitesi (UÇÜ) öğrencilerine “Vakıf Dededen Çocuklara Masallar” boyama kitabı dağıtıldı. Programa Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Gündoğdu Holding-Vakıf kurucu başkanı Yunus Gündoğdu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik aynı gün Seyhan İsmet İnönü İlköğretim Okulunda sürdü. Öğrenciler renkli kalemlerini ellerine alarak dağıtılan boyama kitaplarını heyecanla boyadılar.
Vakıflar Adana Bölge Müdürü, Recep Kafes, İslam’ın yardımlaşmayla ilgili emir ve prensiplerinden doğmuş olan vakfın, asırlarca insanlığa hizmet etmiş, dini, hukuki ve sosyal bir müessese olduğunu vurguladı. Recep Kafes, vakfın ne olduğunu çocuklara doğru anlatmanın çok önemli olduğunu söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.