GÜNDOĞDU’DAN 15’NCİ OKUL

EĞİTİM 28.08.2017 - 12:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2047+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DAN 15’NCİ OKUL

    Eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve sınav başarıları ile bölgenin lideri olan Adana Gündoğdu Koleji (AGK) yeni eğitim-öğretim yılında 15. Okulunu açmanın heyecanını yaşıyor. Bünyesinde dünyaca ünlü Gymboree, Helen Doron, Britisih Swim School ile İbrahim Kutluay Basketbol Akademisini bulunduran Gündoğdu Holding, Gazipaşa bulvarında ikinci Helen Doron Anaokulunu açacak. BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, Adanalıların destekleri ile Gündoğdu’nun büyümeye devam ettiğini belirterek, “Çocuklarımız ve ülkemiz için daha yapacak çok işimiz var. Eğitime olan yatırımlarımız hız kesmeden sürecek.  Gündoğdu İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Uluslararası Çocuk Üniversitesi, Gymboree Anaokulu, Helen Doron Güzelyalı Anaokulu, Helen Doron Gazipaşa Anaokulu, Helen Doron Basınköy Anaokulu, Crescendo Muzik Akademisi, Tesla Robotik-Bilgisayar Akademisi, Picasso Sanat Akademisi, İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi,  British Swim School Yüzme Okullarımızın ardından onbesinci şehir içi İngilizce Ağırlıklı  Helen Doron Gazipaşa-2 anaokulumuz Eylül 2017'de kapılarını açıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  

 

 

Eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve sınav başarıları ile bölgenin lideri olan Adana Gündoğdu Koleji (AGK) yeni eğitim-öğretim yılında 15. Okulunu açmanın heyecanını yaşıyor.
Bünyesinde dünyaca ünlü Gymboree, Helen Doron, Britisih Swim School ile İbrahim Kutluay Basketbol Akademisini bulunduran Gündoğdu Holding, Gazipaşa bulvarında ikinci Helen Doron Anaokulunu açacak.

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ
Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, Adanalıların destekleri ile Gündoğdu’nun büyümeye devam ettiğini belirterek, “Çocuklarımız ve ülkemiz için daha yapacak çok işimiz var. Eğitime olan yatırımlarımız hız kesmeden sürecek.  Gündoğdu İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Uluslararası Çocuk Üniversitesi, Gymboree Anaokulu, Helen Doron Güzelyalı Anaokulu, Helen Doron Gazipaşa Anaokulu, Helen Doron Basınköy Anaokulu, Crescendo Muzik Akademisi, Tesla Robotik-Bilgisayar Akademisi, Picasso Sanat Akademisi, İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi,  British Swim School Yüzme Okullarımızın ardından onbesinci şehir içi İngilizce Ağırlıklı  Helen Doron Gazipaşa-2 anaokulumuz Eylül 2017'de kapılarını açıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.