GÜNDOĞDU’DAN HERKESE ABD’DE EĞİTİM FISATI

EĞİTİM 14.08.2017 - 12:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2442+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DAN HERKESE ABD’DE EĞİTİM FISATI

      Amerika Birleşik Devletleri Adana Konsolosluğu Eğitim Ataşesi Jenny Curatola beraberinde Eğitim ve Kültürel İşler Asistanı Zeynep Atçı ile Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’ni ziyaret edip 9-12. sınıf öğrencilerine anlaşmalı ABD üniversitelerinde eğitim görme imkanı sağlayacak Global Citizen (Dünya Vatandaşı) programı hakkında bilgi aldı. AGK’da kurucu temsilcisi Dirim Özgül, Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Banu İnankur, Medice Shick ve Alfred Berkshire Uluslararası Eğitim Genel Müdürü Tayfun Eraslan ile bir araya gelen Ataşe Jenny Curatola, “Programı çok beğendim, Gündoğdulu öğrencilerle birlikte tüm okullarda uygulanması gerekir. Sizinle birlikte program üzerinde daha detaylı çalışacağız” dedi. Alfred Berkshire Uluslararası Eğitim ve Gündoğdu Holding tarafından 2 yıldır üstünde çalışılan proje hakkında bilgi veren Genel Müdür Tayfun Eraslan, “Özellikle 9-12. sınıf öğrencilerinin ABD'deki anlaşmalı üniversitelerde yılda 4 kez her defasında 10 günü geçmemek şartı ile dünyanın her yerinde müfredatı aynı olan Matematik, Biyoloji, Fizik, Kimya ve İngilizce gibi derslerin İngilizce olarak o üniversitenin öğretim elemanları tarafından verilmesini sağlayan bir proje. Konaklama ve yeme - içme yine o üniversitenin yurtlarında sağlanacaktır” açıklamasını yaptı. AMAÇ DÜNYA ÇAPINDA MEZUNLAR Tayfun Eraslan, “Programın başlıca amacı öğrencilerin 12. sınıfı bitirdiğinde dünya çapında bir mezun olması, gerekli TOEFL, IELTS gibi sınavlardan yüksek skorları elinde bulundurması, yurtdışındaki üniversitelere burslu ve kolay kabulünün sağlanmasıdır.” diye konuştu.  

 

 

 

Amerika Birleşik Devletleri Adana Konsolosluğu Eğitim Ataşesi Jenny Curatola beraberinde Eğitim ve Kültürel İşler Asistanı Zeynep Atçı ile Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’ni ziyaret edip 9-12. sınıf öğrencilerine anlaşmalı ABD üniversitelerinde eğitim görme imkanı sağlayacak Global Citizen (Dünya Vatandaşı) programı hakkında bilgi aldı.

AGK’da kurucu temsilcisi Dirim Özgül, Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Banu İnankur, Medice Shick ve Alfred Berkshire Uluslararası Eğitim Genel Müdürü Tayfun Eraslan ile bir araya gelen Ataşe Jenny Curatola, “Programı çok beğendim, Gündoğdulu öğrencilerle birlikte tüm okullarda uygulanması gerekir. Sizinle birlikte program üzerinde daha detaylı çalışacağız” dedi.

Alfred Berkshire Uluslararası Eğitim ve Gündoğdu Holding tarafından 2 yıldır üstünde çalışılan proje hakkında bilgi veren Genel Müdür Tayfun Eraslan, “Özellikle 9-12. sınıf öğrencilerinin ABD'deki anlaşmalı üniversitelerde yılda 4 kez her defasında 10 günü geçmemek şartı ile dünyanın her yerinde müfredatı aynı olan Matematik, Biyoloji, Fizik, Kimya ve İngilizce gibi derslerin İngilizce olarak o üniversitenin öğretim elemanları tarafından verilmesini sağlayan bir proje. Konaklama ve yeme - içme yine o üniversitenin yurtlarında sağlanacaktır” açıklamasını yaptı.

AMAÇ DÜNYA ÇAPINDA MEZUNLAR

Tayfun Eraslan, “Programın başlıca amacı öğrencilerin 12. sınıfı bitirdiğinde dünya çapında bir mezun olması, gerekli TOEFL, IELTS gibi sınavlardan yüksek skorları elinde bulundurması, yurtdışındaki üniversitelere burslu ve kolay kabulünün sağlanmasıdır.” diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.