GÜNDOĞDU’DAN TEKNOLOJİK ATAK

EĞİTİM 06.08.2017 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1356+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’DAN TEKNOLOJİK ATAK

Teknolojiyi en iyi kullanma adına sürekli yenilikler yapan Adana Gündoğdu Koleji (AGK) tüm grup şirketlerinde, Türkiye’nin en büyük yazılım kuruluşlarından LOGO ile işbirliği yaparak iş süreçlerinde verimliliği artırırken iş yükünü de 20 kat azalttı.
    Gündoğdu Grup, eğitimle ilgili tüm hizmetlerin tek bir noktadan sunulabildiği, kompleks bir sistem tasarladı. Bu sistemin en önemli unsuru olan altyapının oluşturulması sürecinde de grubun uzun süreli çözüm ortağı olan Logo’dan hizmet alındı. Yapılan son güncellemelerle birlikte ERP için Logo Tiger 3, İnsan Kaynakları çözümü olarak da Logo j-guar 3 HR kullanmaya başlayan Gündoğdu Grup, bu sayede iş süreçlerinde yüzde 100’e varan verimlilik sağlarken, insan kaynakları biriminin iş yükünü de  yüzde 70 azaltmayı başardı.   EN YÜKSEK VERİMİ ALIYORUZ Gündoğdu Grup Finans Grup Başkanı İlker Ömer Sait Bulat, “1988’den bu yana veritabanı altyapısında bizim taleplerimizi karşılayan ve değişen dünyanın ihtiyaçlarını öngören tek bir firma tanıdık: Logo en güçlü partnerimiz oldu. İşletmemiz, DOS tabanlı versiyonundan başlayarak kullandığı tüm Logo programlarından her zaman en yüksek verimi aldı. Logoline Sistem de Logo çözümlerini kullanmaya başladığımız ilk günden bu yana yanımızdaydı ve tüm geçiş süreçlerini kolaylaştıran bir görev üstlendi.”
Teknolojiyi en iyi kullanma adına sürekli yenilikler yapan Adana Gündoğdu Koleji (AGK) tüm grup şirketlerinde, Türkiye’nin en büyük yazılım kuruluşlarından LOGO ile işbirliği yaparak iş süreçlerinde verimliliği artırırken iş yükünü de 20 kat azalttı.

 

 

Gündoğdu Grup, eğitimle ilgili tüm hizmetlerin tek bir noktadan sunulabildiği, kompleks bir sistem tasarladı. Bu sistemin en önemli unsuru olan altyapının oluşturulması sürecinde de grubun uzun süreli çözüm ortağı olan Logo’dan hizmet alındı. Yapılan son güncellemelerle birlikte ERP için Logo Tiger 3, İnsan Kaynakları çözümü olarak da Logo j-guar 3 HR kullanmaya başlayan Gündoğdu Grup, bu sayede iş süreçlerinde yüzde 100’e varan verimlilik sağlarken, insan kaynakları biriminin iş yükünü de  yüzde 70 azaltmayı başardı.

 

EN YÜKSEK VERİMİ ALIYORUZ

Gündoğdu Grup Finans Grup Başkanı İlker Ömer Sait Bulat, “1988’den bu yana veritabanı altyapısında bizim taleplerimizi karşılayan ve değişen dünyanın ihtiyaçlarını öngören tek bir firma tanıdık: Logo en güçlü partnerimiz oldu. İşletmemiz, DOS tabanlı versiyonundan başlayarak kullandığı tüm Logo programlarından her zaman en yüksek verimi aldı. Logoline Sistem de Logo çözümlerini kullanmaya başladığımız ilk günden bu yana yanımızdaydı ve tüm geçiş süreçlerini kolaylaştıran bir görev üstlendi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.