GÜNDOĞDU’NUN SANAT KURSLARI

EĞİTİM 11.09.2017 - 14:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2713+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’NUN SANAT KURSLARI

  Adana Gündoğdu Koleji (AGK) tüm sanat, spor, bilim, teknoloji, yabancı dil kurslarını “Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademisi” çatısı altında topladı.   Sanata ve sanatçıya verdiği destekle öne çıkan Adana Gündoğdu Koleji (AGK) okuldan mezun olan öğrencilerin birer sanat aktivitesi içinde yer alması için çeşitli kurslar veriyor.   PROFESYONEL EĞİTMENLER Dünyaca ünlü okulların kurslarının verildiği Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademisi Genel Müdürü Burhan Girginer,, “AGK olarak 30 seneyi aşkın eğitim tecrübemiz ile kurulduğu ilk günden bu yana değişerek ve gelişerek,  memlekete ve bulunduğu bölgeye katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Öğrenci yetenek ve becerilerinin, profesyonel eğitmenler tarafından keşfedilip, yönlendirilmesinin ve geliştirilmesinin amaçlandığı akademilerimizde okul sonraları ve hafta sonları spordan, sanata, bilim ve teknolojiden, yabancı dil eğitimine varan seçeneklerimizle beceri ve yetenek kursları ile sizlerin ve kıymetli öğrencilerimizin hizmetinizde olacağız” dedi.   ÖĞRENCİ KABULÜNE BAŞLADI Burhan Girginer, birbirinden değerli markaları ve uluslararası eğitim programlarını, Gündoğdu çatısı altında toplayan Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademi kurslarının 2017/2018 Eğitim öğretim yılı için öğrenci kayıt ve kabulüne başladığını vurguladı.    

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) tüm sanat, spor, bilim, teknoloji, yabancı dil kurslarını “Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademisi” çatısı altında topladı.

 

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle öne çıkan Adana Gündoğdu Koleji (AGK) okuldan mezun olan öğrencilerin birer sanat aktivitesi içinde yer alması için çeşitli kurslar veriyor.

 

PROFESYONEL EĞİTMENLER

Dünyaca ünlü okulların kurslarının verildiği Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademisi Genel Müdürü Burhan Girginer,, “AGK olarak 30 seneyi aşkın eğitim tecrübemiz ile kurulduğu ilk günden bu yana değişerek ve gelişerek,  memlekete ve bulunduğu bölgeye katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Öğrenci yetenek ve becerilerinin, profesyonel eğitmenler tarafından keşfedilip, yönlendirilmesinin ve geliştirilmesinin amaçlandığı akademilerimizde okul sonraları ve hafta sonları spordan, sanata, bilim ve teknolojiden, yabancı dil eğitimine varan seçeneklerimizle beceri ve yetenek kursları ile sizlerin ve kıymetli öğrencilerimizin hizmetinizde olacağız” dedi.

 

ÖĞRENCİ KABULÜNE BAŞLADI

Burhan Girginer, birbirinden değerli markaları ve uluslararası eğitim programlarını, Gündoğdu çatısı altında toplayan Gündoğdu Yetenek ve Gelişim Akademi kurslarının 2017/2018 Eğitim öğretim yılı için öğrenci kayıt ve kabulüne başladığını vurguladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.