GÜNDOĞDU’YA ‘SANAT’ TEŞEKKÜRÜ

15.03.2017 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2645+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’YA ‘SANAT’ TEŞEKKÜRÜ

  Ressam ve eğitimci Oben Yılmaz, Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Sanat Galerisinde “Taş Uykusu” ismini verdiği kişisel resim sergisini açtı. Yılmaz, sanata ve sanatçıya büyük destek veren Gündoğdu’ya teşekkür etti. Gündoğdu Art Galeri Direktörü Nini Önözden, serginin 7 Nisan’a kadar gezilebileceğini söyledi. SANATÇI RUHLU NESİLLER YETİŞECEK Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve TESEV Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gündoğdu, “Kalpleri temiz sanatçılar hep var olsun. Gündoğdu eğitim kurumları sonuna kadar sanatın ve sanatçının yanında olmaya ve sanatçı ruhlu nesiller yetiştirmeye devam edecektir” dedi.  BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ Ressam ve eğitimci Oben Yılmaz ise her zaman sanatın tam içinde yer alan Gündoğdu okulları ile sanat aşığı Gökhan Gündoğdu’yu takdir ettiğini belirterek, “Sanata ve sanatçılara verdiğiniz destek için biz teşekkür ederiz. İyi ki sizin gibi sanat dostu eğitimciler var” diye konuştu. İSMİ NEDEN “TAŞ UYKUSU” Oben Yılmaz, tuval üzerine akrilik çalışmaların yer aldığı ve büyük ilgi gören serginin isminin neden “Taş Uykusu” olduğunu ise “Birinci derece de yakınlığın dışında kimseyi umursamaz olduk ki biz Afrika’daki aç çocuklara ağlayan bir toplumduk. Şimdi körleştik hiçbir şeye aldırmıyoruz. Gece hafıza silici taş uykusuna yatıyoruz bunu çoğu zaman fark etmeden yapıyoruz ama ben artık bilinçli yatıyorum ‘taş uykuma’ şeklinde açıkladı.  

 

Ressam ve eğitimci Oben Yılmaz, Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Sanat Galerisinde “Taş Uykusu” ismini verdiği kişisel resim sergisini açtı. Yılmaz, sanata ve sanatçıya büyük destek veren Gündoğdu’ya teşekkür etti. Gündoğdu Art Galeri Direktörü Nini Önözden, serginin 7 Nisan’a kadar gezilebileceğini söyledi.

SANATÇI RUHLU NESİLLER YETİŞECEK

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve TESEV Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gündoğdu, “Kalpleri temiz sanatçılar hep var olsun. Gündoğdu eğitim kurumları sonuna kadar sanatın ve sanatçının yanında olmaya ve sanatçı ruhlu nesiller yetiştirmeye devam edecektir” dedi. 

BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ

Ressam ve eğitimci Oben Yılmaz ise her zaman sanatın tam içinde yer alan Gündoğdu okulları ile sanat aşığı Gökhan Gündoğdu’yu takdir ettiğini belirterek, “Sanata ve sanatçılara verdiğiniz destek için biz teşekkür ederiz. İyi ki sizin gibi sanat dostu eğitimciler var” diye konuştu.

İSMİ NEDEN “TAŞ UYKUSU”

Oben Yılmaz, tuval üzerine akrilik çalışmaların yer aldığı ve büyük ilgi gören serginin isminin neden “Taş Uykusu” olduğunu ise “Birinci derece de yakınlığın dışında kimseyi umursamaz olduk ki biz Afrika’daki aç çocuklara ağlayan bir toplumduk. Şimdi körleştik hiçbir şeye aldırmıyoruz. Gece hafıza silici taş uykusuna yatıyoruz bunu çoğu zaman fark etmeden yapıyoruz ama ben artık bilinçli yatıyorum ‘taş uykuma’ şeklinde açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.