GÜNDOĞDULU EFE YÜZDE 100 BURSU İLE ATİNA’YA GİDİYOR

EĞİTİM 25.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1488+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDULU EFE YÜZDE 100 BURSU İLE ATİNA’YA GİDİYOR

  Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerinin yabancı dillerdeki başarıları artarak sürüyor. Anaokulundan itibaren İngilizce ve Almanca olmak üzere iki yabancı dil eğitimi gören AGK’lılar bu eğitimleri ile yurt dışında başarılar kazanmaya devam ediyorlar.    Adana Gündoğdu Koleji 9-B sınıfı öğrencilerinden Efe Şayan, Almanca yaptığı sunumla PASCH projesi kapsamında yaz tatilinde yüzde 100 burslu olarak Atina'da 10 günlük dil kampı kazandı. Başarısında öğretmenlerinin büyük payı olduğunu söyleyen Efe Şayan “Bu çok güzel bir duygu ve böyle bir başarı elde ettiğim için çok mutluyum” dedi.   AGK yönetimi ise öğrencileri Efe Şayan’ı kutlayıp başarılarının devamını diledi. 

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerinin yabancı dillerdeki başarıları artarak sürüyor.

Anaokulundan itibaren İngilizce ve Almanca olmak üzere iki yabancı dil eğitimi gören AGK’lılar bu eğitimleri ile yurt dışında başarılar kazanmaya devam ediyorlar.   

Adana Gündoğdu Koleji 9-B sınıfı öğrencilerinden Efe Şayan, Almanca yaptığı sunumla PASCH projesi kapsamında yaz tatilinde yüzde 100 burslu olarak Atina'da 10 günlük dil kampı kazandı. Başarısında öğretmenlerinin büyük payı olduğunu söyleyen Efe Şayan “Bu çok güzel bir duygu ve böyle bir başarı elde ettiğim için çok mutluyum” dedi.  

AGK yönetimi ise öğrencileri Efe Şayan’ı kutlayıp başarılarının devamını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.