GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNLE KAMPÜSÜN YILDIZI SENSİN

31.08.2019 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1462+ kez okundu.
 

GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNLE KAMPÜSÜN YILDIZI SENSİN

    Atasun Optik güneş gözlükleriyle kampüsün havalı öğrencisi olmak mümkün!     Atasun Optik’in birbirinden trend güneş gözlükleri okulda da tarzınızı tamamlıyor. Okul kombinini daha dikkat çekici hale getirerek farklılaşmak isteyenler için Atasun Optik’te çekik modellerden damlaya kadar çeşitli alternatifler bulunuyor. Gençlerin sıklıkla tercih ettiği modeller arasında geçen yıldan bu yana hızla yükselen trend olan çekik modeller öne çıkarken, karakteristik bir hava oluşturmasıyla özellikle erkeklerin vazgeçilmezi metal çerçeveli damla ve yuvarlak güneş gözlükleri oluyor. Atasun Optik, Inesta’nın kırmızı renkli ve kemik çerçeveli, Instyle’ın çift köprülü damla, metal çerçeveli yuvarlak ve Vogue’un çekik modelini kampüsün iddialısı olmak isteyenler için bir araya getiriyor. Şık ve cool görünümünden vazgeçmek istemeyenler, okul kombinlerini Atasun Optik’in birbirinden tarz güneş gözlükleri tamamlıyor.
 

 

Atasun Optik güneş gözlükleriyle kampüsün havalı öğrencisi olmak mümkün!

 

 

Atasun Optik’in birbirinden trend güneş gözlükleri okulda da tarzınızı tamamlıyor. Okul kombinini daha dikkat çekici hale getirerek farklılaşmak isteyenler için Atasun Optik’te çekik modellerden damlaya kadar çeşitli alternatifler bulunuyor.

Gençlerin sıklıkla tercih ettiği modeller arasında geçen yıldan bu yana hızla yükselen trend olan çekik modeller öne çıkarken, karakteristik bir hava oluşturmasıyla özellikle erkeklerin vazgeçilmezi metal çerçeveli damla ve yuvarlak güneş gözlükleri oluyor.

Atasun Optik, Inesta’nın kırmızı renkli ve kemik çerçeveli, Instyle’ın çift köprülü damla, metal çerçeveli yuvarlak ve Vogue’un çekik modelini kampüsün iddialısı olmak isteyenler için bir araya getiriyor.

Şık ve cool görünümünden vazgeçmek istemeyenler, okul kombinlerini Atasun Optik’in birbirinden tarz güneş gözlükleri tamamlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.