GÜNEŞLİ HAVA KEYFİ!

GÜNDEM 11.03.2018 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2467+ kez okundu.
 

GÜNEŞLİ HAVA KEYFİ!

  Adana’da havanın güzel olmasını fırsat bilenler park ve bahçelere koştu.  Özellikle şehir merkezindeki Merkez Park biraz dinlenip nefes almak isteyenlerin akınına uğradı. Kimi arkadaşları kimi ise eş ve çocuklarıyla yeşil alanlara kendini atanlar banklarda güneşin; Seyhan ile Yüreğir’i birbirine bağlayan asma köprüleri kullanarak Seyhan nehrini geçenlerse bu sırada esen hafif ılık rüzgârın tadını çıkardı.  Havanın iyi olmasını fırsat bilenlerden bazıları ise spor yaparak stres attı, çocuklar da parklarda gönüllerince koşup oynadı.

 

Adana’da havanın güzel olmasını fırsat bilenler park ve bahçelere koştu. 
Özellikle şehir merkezindeki Merkez Park biraz dinlenip nefes almak isteyenlerin akınına uğradı. Kimi arkadaşları kimi ise eş ve çocuklarıyla yeşil alanlara kendini atanlar banklarda güneşin; Seyhan ile Yüreğir’i birbirine bağlayan asma köprüleri kullanarak Seyhan nehrini geçenlerse bu sırada esen hafif ılık rüzgârın tadını çıkardı. 
Havanın iyi olmasını fırsat bilenlerden bazıları ise spor yaparak stres attı, çocuklar da parklarda gönüllerince koşup oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.