GÜNÜN İLK ZİYARETİ, TUFANBEYLİ İLÇESİNE…

SİYASET 24.01.2018 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2152+ kez okundu.
 

GÜNÜN İLK ZİYARETİ, TUFANBEYLİ İLÇESİNE…

  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Kalp kırmanın, Kabe’yi yıkmaktan daha kötü olduğu inancındayız. Dolayısıyla, daima gönülleri kazanmanın mücadelesi içinde olmalıyız. Bunları yaparsak başarı kendiliğinden gelir.” dedi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, geçtiğimiz Aralık ayında “Masada değil, sahada olacağız” mesajıyla göreve başlamıştı. O sözünü fiilen icra eden Başkan Avcı, teşkilatları ve bağlı belediyeleri gezmeye, sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor. Daha önce merkez ilçeleri, ardından Karaisalı, Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş’ı ziyaret eden Bünyamin Avcı, aynı kapsamda günün ilk programına Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’de başladı. İlçe Başkanlığını ziyaret eden Avcı’ya il divan üyeleri de eşlik etti. İLÇE GEZİLERİNDE ESNAFA “HAYIRLI İŞLER” DİLEDİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, daha sonra MHP Saimbeyli İlçe Başkanlığı’nı, Saimbeyli Belediyesi’ni, MHP Feke İlçe Teşkilatını ve Feke Belediyesi’ni de ziyaret etti. İlçelerin ana caddelerinde esnaf ziyareti de yaparak “Hayırlı işler” dileyen Avcı ve beraberindeki heyet, yoğun ilgiden hayli memnun kaldı. SİYASETİ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN YAPIYORUZ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, teşkilatlarda yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi. Avcı “Göreve başladığım günlerde ifade ettiğim sözler bugün için de günceldir, caridir. Siyaseti ülkemiz ve milletimiz için yapıyoruz. Siyasetin vazgeçilmezi ise halktır. O sebeple her zaman sahada, daima halkın içinde ve yanında olacağız.” ifadesini kullandı. LİDERİMİZE, MİLLETİMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin yöneticileri ve mensupları olarak, her zaman alnımız açık, yüzümüz paktır. Neden? Çünkü; ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen bir liderimiz var. Ömrünü, hayatını Türk devletine, Türk milletine adamış büyük dava adamı, büyük devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin olduğu yerde yanlış olmaz. Bu yüzdendir ki; aynı davaya gönül vermiş bizlerin, hepimizin liderimize, milletimize, devletimize layık olma konusunda sorumluluğumuz var.” diye konuştu.   TEŞKİLATLARIMIZLA, BELEDİYELERİMİZLE HERKESİN HİZMETİNDEYİZ Avcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Yerelde ise; teşkilatlarımızla, belediyelerimizle Adana’da yaşayan herkesin hizmetindeyiz. Belediyelerimiz maşallah arı gibi çalışıyor. Daha iyiyi, daha güzeli hedefliyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını mutlaka dinlemeliyiz. Çözümü varsa mutlaka çaresine bakmalıyız; yoksa çayını, kahvesini ikram edip güler yüzle uğurlamalıyız. Kalp kırmanın, Kabe’yi yıkmaktan daha kötü olduğu inancındayız. Dolayısıyla, daima gönülleri kazanmanın mücadelesi içinde olmalıyız. Bunları yaparsak başarı kendiliğinden gelir.” 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Kalp kırmanın, Kabe’yi yıkmaktan daha kötü olduğu inancındayız. Dolayısıyla, daima gönülleri kazanmanın mücadelesi içinde olmalıyız. Bunları yaparsak başarı kendiliğinden gelir.” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, geçtiğimiz Aralık ayında “Masada değil, sahada olacağız” mesajıyla göreve başlamıştı. O sözünü fiilen icra eden Başkan Avcı, teşkilatları ve bağlı belediyeleri gezmeye, sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor. Daha önce merkez ilçeleri, ardından Karaisalı, Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş’ı ziyaret eden Bünyamin Avcı, aynı kapsamda günün ilk programına Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’de başladı. İlçe Başkanlığını ziyaret eden Avcı’ya il divan üyeleri de eşlik etti.

İLÇE GEZİLERİNDE ESNAFA “HAYIRLI İŞLER” DİLEDİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, daha sonra MHP Saimbeyli İlçe Başkanlığı’nı, Saimbeyli Belediyesi’ni, MHP Feke İlçe Teşkilatını ve Feke Belediyesi’ni de ziyaret etti. İlçelerin ana caddelerinde esnaf ziyareti de yaparak “Hayırlı işler” dileyen Avcı ve beraberindeki heyet, yoğun ilgiden hayli memnun kaldı.

SİYASETİ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN YAPIYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, teşkilatlarda yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi. Avcı “Göreve başladığım günlerde ifade ettiğim sözler bugün için de günceldir, caridir. Siyaseti ülkemiz ve milletimiz için yapıyoruz. Siyasetin vazgeçilmezi ise halktır. O sebeple her zaman sahada, daima halkın içinde ve yanında olacağız.” ifadesini kullandı.

LİDERİMİZE, MİLLETİMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR

Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin yöneticileri ve mensupları olarak, her zaman alnımız açık, yüzümüz paktır. Neden? Çünkü; ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen bir liderimiz var. Ömrünü, hayatını Türk devletine, Türk milletine adamış büyük dava adamı, büyük devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin olduğu yerde yanlış olmaz. Bu yüzdendir ki; aynı davaya gönül vermiş bizlerin, hepimizin liderimize, milletimize, devletimize layık olma konusunda sorumluluğumuz var.” diye konuştu.  

TEŞKİLATLARIMIZLA, BELEDİYELERİMİZLE HERKESİN HİZMETİNDEYİZ

Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yerelde ise; teşkilatlarımızla, belediyelerimizle Adana’da yaşayan herkesin hizmetindeyiz. Belediyelerimiz maşallah arı gibi çalışıyor. Daha iyiyi, daha güzeli hedefliyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını mutlaka dinlemeliyiz. Çözümü varsa mutlaka çaresine bakmalıyız; yoksa çayını, kahvesini ikram edip güler yüzle uğurlamalıyız. Kalp kırmanın, Kabe’yi yıkmaktan daha kötü olduğu inancındayız. Dolayısıyla, daima gönülleri kazanmanın mücadelesi içinde olmalıyız. Bunları yaparsak başarı kendiliğinden gelir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.