Gürer: Çarşı- pazar yanıyor; AKP eseriyle (!)Bağlantı övünebilir

EKONOMİ 15.03.2019 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1935+ kez okundu.
 

Gürer: Çarşı- pazar yanıyor; AKP eseriyle (!)Bağlantı övünebilir

  CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarına Niğde Merkezde devam eden Gürer, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetici ve çalışanların tıp bayramını kutladı. Perşembe pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürer, il merkezinde esnaf ziyareti yaptı.    CHP il  Başkanı Erhan Adem ve Merkez ilçe  Başkanı Kamil Davarcı ve yöneticiler ile Niğde Belediye Başkan adayı Rasim Yılmaz’la ziyaretlerini sürdüren Gürer, hastanede hasta yığılması ve doktor ile sağlık çalışanlarının özveri ile çalışmalarını yerinde gördü. Sağlıkta sorunların arttığını söyleyen Gürer, “Sağlıkta sorunlar katlıyor. Bina yenilemekle sağlıkta sorunlar bitmiyor. Göz, başta olmak üzere doktor açığı artmış. Cildiyede bir doktor günde 80 hastaya bakar duruma gelmiş” dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, seçim çalışmalarını Niğde merkezde yoğunlaştırdı. İlçe, belde ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ömer Fethi Gürer, dün de il merkezinde  vatandaşlarla görüştü.    Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, hastane yöneticileri ve personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Gürer, tedavi olmak için gelen ve yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek şifa diledi.    Gürer ve parti heyeti daha sonra Perşembe Pazarını gezdi. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili  Ömer Fethi Gürer, alışveriş için gelen vatandaşların taleplerini de aldı. CHP Milletvekili Gürer, esnaf ziyaretlerini de ihmal etmedi.    CHP’li adaylar için yurttaşlardan destek isteyen  Ömer Fethi Gürer, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’de yoksulluğun çarşı ve pazarda kendini net bir şekilde göstermeye başladığını söyledi. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaf sayısındaki artışa dikkat çeken Gürer, pazaryerlerinde ise eski canlılığın kalmadığını ifade etti.    Gürer, “Sürekli artış gösteren enflasyon, temel tüketim ürünlerine ardarda gelen zamlar ve işsizlik ülkede yokluğu ve yoksulluğu artırdı. Pazarcı esnafı satış yapamamaktan dert yanarken, vatandaş sebze ve meyve fiyatlarındaki artış nedeniyle alışveriş yapamadığından yakınıyor. Adeta ülkede tarımı bitirmek için yarışan AKP hükümetleri, sonunda bunu başardı ve ülkemiz ne yazık ki tarımsal ürünlerde ihracatçı bir ülke olmaktan çıkıp, ithalatçı bir ülke konumuna geldi. Patates ithalatında gümrük vergisinin sıfırlanması, AKP’nin tarımda yaptığı yanlışların son yansıması. Vatandaşın alım gücü kalmamış, üretici ürününü değerine satamıyor. Çarşı pazar yangın yeri. AKP, çarşı ve pazara bakarak eseriyle (!) övünebilir” diye konuştu    

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarına Niğde Merkezde devam eden Gürer, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetici ve çalışanların tıp bayramını kutladı. Perşembe pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürer, il merkezinde esnaf ziyareti yaptı. 

 

CHP il  Başkanı Erhan Adem ve Merkez ilçe  Başkanı Kamil Davarcı ve yöneticiler ile Niğde Belediye Başkan adayı Rasim Yılmaz’la ziyaretlerini sürdüren Gürer, hastanede hasta yığılması ve doktor ile sağlık çalışanlarının özveri ile çalışmalarını yerinde gördü. Sağlıkta sorunların arttığını söyleyen Gürer, “Sağlıkta sorunlar katlıyor. Bina yenilemekle sağlıkta sorunlar bitmiyor. Göz, başta olmak üzere doktor açığı artmış. Cildiyede bir doktor günde 80 hastaya bakar duruma gelmiş” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, seçim çalışmalarını Niğde merkezde yoğunlaştırdı. İlçe, belde ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ömer Fethi Gürer, dün de il merkezinde  vatandaşlarla görüştü. 

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, hastane yöneticileri ve personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Gürer, tedavi olmak için gelen ve yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek şifa diledi. 

 

Gürer ve parti heyeti daha sonra Perşembe Pazarını gezdi. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili  Ömer Fethi Gürer, alışveriş için gelen vatandaşların taleplerini de aldı. CHP Milletvekili Gürer, esnaf ziyaretlerini de ihmal etmedi. 

 

CHP’li adaylar için yurttaşlardan destek isteyen  Ömer Fethi Gürer, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’de yoksulluğun çarşı ve pazarda kendini net bir şekilde göstermeye başladığını söyledi. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaf sayısındaki artışa dikkat çeken Gürer, pazaryerlerinde ise eski canlılığın kalmadığını ifade etti. 

 

Gürer, “Sürekli artış gösteren enflasyon, temel tüketim ürünlerine ardarda gelen zamlar ve işsizlik ülkede yokluğu ve yoksulluğu artırdı. Pazarcı esnafı satış yapamamaktan dert yanarken, vatandaş sebze ve meyve fiyatlarındaki artış nedeniyle alışveriş yapamadığından yakınıyor. Adeta ülkede tarımı bitirmek için yarışan AKP hükümetleri, sonunda bunu başardı ve ülkemiz ne yazık ki tarımsal ürünlerde ihracatçı bir ülke olmaktan çıkıp, ithalatçı bir ülke konumuna geldi. Patates ithalatında gümrük vergisinin sıfırlanması, AKP’nin tarımda yaptığı yanlışların son yansıması. Vatandaşın alım gücü kalmamış, üretici ürününü değerine satamıyor. Çarşı pazar yangın yeri. AKP, çarşı ve pazara bakarak eseriyle (!) övünebilir” diye konuştu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.