GÜRER'DEN MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

SİYASET 19.08.2017 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1937+ kez okundu.
 

GÜRER'DEN MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

    CHP Niğde Milletvekili ve KİT komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer mahalle muhtarlarını ziyaret edip mahalle sorunlarını dinledi. Efendibey mahallesi muhtarı Tevfik Özbek, Şah Süleyman Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal ve Saruhan Mahallesi Muhtarı Davut Ünal'ı ziyaret eden Gürer muhtarların doğrudan seçimle gelen ve yurttaşların her sorununda direk iletişim kurdukları kişiler olduğunu belirtip muhtarlarımızın her sorununda yanlarında olduk olacağız "dedi. Niğde'de yapılan çalışmalar kadar yapılması gereken çalışmaların da bulunduğuna dikkat çeken Gürer, yerel yönetimlerin her konuda muhtarlarla iç içe çalışması ve onlara destek olmadan öte sürekli düzenli görüşlerini almasının önemine değindi. Muhtarların bir mahalle ve köyde herkesin temsilcisi olduğunun altını çizen Gürer; “muhtarlık siyaset yapmak değil bölgesine faydalı işler yapmaktır. Niğde’mizde muhtarlarımız güzel çaba ve çalışmalar içindeler, köyleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de iletilen her sorunu ilgili yerlere, bakanlara aktarıyoruz. Tüm muhtarlarımızın her sorununda yanlarında oldum, olmaya devam edeceğim. Ayrıca TBMM’ye muhtarların sorunlarını her fırsatta Meclis kürsüsünden dile getirdim, kanun teklifi, soru önergeleri verdim. Bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek "dedi. Muhtarların öneri ve sorunlarını dinleyen Gürer’e Muhtarlar çalışmaları hakkında bilgi vererek teşekkür ettiler.  

 

 

CHP Niğde Milletvekili ve KİT komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer mahalle muhtarlarını ziyaret edip mahalle sorunlarını dinledi.

Efendibey mahallesi muhtarı Tevfik Özbek, Şah Süleyman Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal ve Saruhan Mahallesi Muhtarı Davut Ünal'ı ziyaret eden Gürer muhtarların doğrudan seçimle gelen ve yurttaşların her sorununda direk iletişim kurdukları kişiler olduğunu belirtip muhtarlarımızın her sorununda yanlarında olduk olacağız "dedi.

Niğde'de yapılan çalışmalar kadar yapılması gereken çalışmaların da bulunduğuna dikkat çeken Gürer, yerel yönetimlerin her konuda muhtarlarla iç içe çalışması ve onlara destek olmadan öte sürekli düzenli görüşlerini almasının önemine değindi. Muhtarların bir mahalle ve köyde herkesin temsilcisi olduğunun altını çizen Gürer; “muhtarlık siyaset yapmak değil bölgesine faydalı işler yapmaktır. Niğde’mizde muhtarlarımız güzel çaba ve çalışmalar içindeler, köyleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de iletilen her sorunu ilgili yerlere, bakanlara aktarıyoruz. Tüm muhtarlarımızın her sorununda yanlarında oldum, olmaya devam edeceğim. Ayrıca TBMM’ye muhtarların sorunlarını her fırsatta Meclis kürsüsünden dile getirdim, kanun teklifi, soru önergeleri verdim. Bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek "dedi. Muhtarların öneri ve sorunlarını dinleyen Gürer’e Muhtarlar çalışmaları hakkında bilgi vererek teşekkür ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.