GÜVENLİ GELECEK GÜVENLİ ELLERDE PROJESİ

GÜNDEM 14.04.2019 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1951+ kez okundu.
 

GÜVENLİ GELECEK GÜVENLİ ELLERDE PROJESİ

  İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş’ın talimatıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce uygulanan “Güvenli Gelecek Güvenli Ellerde” Projesi düzenlendi. Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile Emniyet Müdürlüğünü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü Polis Haftası içerisinde, Adana Anadolu İmam Hatip Fen ve teknoloji Lisesi, Armis Anaokulu, Çukurova Okulları, Erkan Başarı Anaokulu, Ayyıldız Anaokulu ve İlknur kara Okulu olmak üzere toplam 6 okuldan 450 öğrenci, 15 öğretmen ve 25 velimiz ziyaret etmiştir. Emniyet Müdürlüğünü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü ziyarete gelen öğrencilere proje kapsamında Çocuk Polis Kimlik Kartı ve çeşitli hediyeler verildi.   Ayrıca proje kapsamında görevlilerimizi okullarına davet eden Piri Reis Ortaokulu, Ada Sokağı Ortaokulu, Necdet Kahraman İmam Hatip Ortaokulu, Zeki Nuri Has Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Turgut Reis İlkokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Güzelyalı Yağmur Anaokulu, Çukurova Müftülüğü 4-6 yaş kreşi Aşiyan Anaokulu, Etkin koleji Anaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu, Eminem Çocuk Dünyası, Beren Akademi Anaokulu, Ted Koleji, Yeşil Bahçe Gündüz Bakım Kreşi, Cevdet Çamurdan Anasınıfı, Turgut Reis Anasınıfı ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında, 18 okuldan 2.850 öğrenci ile buluşarak Güvenli Gelecek Güvenli Ellerde projesi anlatıldı. Ziyaret sonunda öğrencilere Çocuk Polis Kimlik Kartı ve çeşitli hediyeler verildi. Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen bu tür sosyal sorumluluk projeleri devam edecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.    

 

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş’ın talimatıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce uygulanan “Güvenli Gelecek Güvenli Ellerde” Projesi düzenlendi.

Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile Emniyet Müdürlüğünü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü Polis Haftası içerisinde, Adana Anadolu İmam Hatip Fen ve teknoloji Lisesi, Armis Anaokulu, Çukurova Okulları, Erkan Başarı Anaokulu, Ayyıldız Anaokulu ve İlknur kara Okulu olmak üzere toplam 6 okuldan 450 öğrenci, 15 öğretmen ve 25 velimiz ziyaret etmiştir. Emniyet Müdürlüğünü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünü ziyarete gelen öğrencilere proje kapsamında Çocuk Polis Kimlik Kartı ve çeşitli hediyeler verildi.  

Ayrıca proje kapsamında görevlilerimizi okullarına davet eden Piri Reis Ortaokulu, Ada Sokağı Ortaokulu, Necdet Kahraman İmam Hatip Ortaokulu, Zeki Nuri Has Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Turgut Reis İlkokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Güzelyalı Yağmur Anaokulu, Çukurova Müftülüğü 4-6 yaş kreşi Aşiyan Anaokulu, Etkin koleji Anaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu, Eminem Çocuk Dünyası, Beren Akademi Anaokulu, Ted Koleji, Yeşil Bahçe Gündüz Bakım Kreşi, Cevdet Çamurdan Anasınıfı, Turgut Reis Anasınıfı ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında, 18 okuldan 2.850 öğrenci ile buluşarak Güvenli Gelecek Güvenli Ellerde projesi anlatıldı. Ziyaret sonunda öğrencilere Çocuk Polis Kimlik Kartı ve çeşitli hediyeler verildi.

Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen bu tür sosyal sorumluluk projeleri devam edecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.