Güzelliğin Merkezi Estelite 5 yaşında

GÜNDEM 10.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3126+ kez okundu.
 

Güzelliğin Merkezi Estelite 5 yaşında

    Estelite ailesi yeni yaşını, ‘Bütünsel Güzellik’ temalı kokteyl ile kutladı. Estelite Güzellik Merkezi’nin kuruluş yıldönümü etkinliği güzellik ve bakımına özen gösteren Adanalılar ile medikal estetik sektörünün ünlü isimlerini bir araya getirdi. Güzelliğine önem veren Adanalı hanımların ve bakımlı beylerin vazgeçilmez adresi Estelite Güzellik Merkezi kuruluşunun 5’inci yılı nedeniyle Turgut Özal Bulvarı şubesinde etkinlik düzenledi. Yeni dekorasyonuyla seçkin konuklarını ağırlayan Estelite Güzellik Merkezi’nin yıldönümü kokteylinin ev sahipliğini Dr. Can Mustafa Eren, Dr. Dilek Şire Eren ve Dr. Gizem Toktaş Geylani yaptı. Davete ünlü sanatçı Yeliz Yeşilmen ile medikal estetik sektörünün önde gelen isimleri katıldı.   ÜNLÜ İSİMLERE PLAKET Güzelliğin bir bütün olduğunun vurgulandığı davette Türkiye’de ve Adana’da bu kavrama katkıda bulunan; Dr. Nihat Dik, Dr. Serkan Öztürk, Dahiliye Endokrin Uzmanı Dr. Okan Bakıner,  Gazeteci Duygu Sedefoğlu, Fashion Vip Dergisi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Kurtul Çakın, Saça Kuaför Umut Gümüş, Kaş Dizayner Ceylan Bektaş, Guess, Rue&BG Store Mağazaları Sahibi Mine Ataözü, Kuaför Mahmut’dan Makyöz Sema Karahan, Mezoklinik Firma sahibi Osman Adanır, Diyet Mufak  sahibi Benay Uludağlı ve Estelite Güzellik Merkezi’ni Feng Shui ile yeniden inşa eden  Mimar Bikem Uludağ gibi ünlü isimler plaketle ödüllendirildi.      

 

 

Estelite ailesi yeni yaşını, ‘Bütünsel Güzellik’ temalı kokteyl ile kutladı. Estelite Güzellik Merkezi’nin kuruluş yıldönümü etkinliği güzellik ve bakımına özen gösteren Adanalılar ile medikal estetik sektörünün ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Güzelliğine önem veren Adanalı hanımların ve bakımlı beylerin vazgeçilmez adresi Estelite Güzellik Merkezi kuruluşunun 5’inci yılı nedeniyle Turgut Özal Bulvarı şubesinde etkinlik düzenledi. Yeni dekorasyonuyla seçkin konuklarını ağırlayan Estelite Güzellik Merkezi’nin yıldönümü kokteylinin ev sahipliğini Dr. Can Mustafa Eren, Dr. Dilek Şire Eren ve Dr. Gizem Toktaş Geylani yaptı. Davete ünlü sanatçı Yeliz Yeşilmen ile medikal estetik sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

 

ÜNLÜ İSİMLERE PLAKET

Güzelliğin bir bütün olduğunun vurgulandığı davette Türkiye’de ve Adana’da bu kavrama katkıda bulunan; Dr. Nihat Dik, Dr. Serkan Öztürk, Dahiliye Endokrin Uzmanı Dr. Okan Bakıner,  Gazeteci Duygu Sedefoğlu, Fashion Vip Dergisi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Kurtul Çakın, Saça Kuaför Umut Gümüş, Kaş Dizayner Ceylan Bektaş, Guess, Rue&BG Store Mağazaları Sahibi Mine Ataözü, Kuaför Mahmut’dan Makyöz Sema Karahan, Mezoklinik Firma sahibi Osman Adanır, Diyet Mufak  sahibi Benay Uludağlı ve Estelite Güzellik Merkezi’ni Feng Shui ile yeniden inşa eden  Mimar Bikem Uludağ gibi ünlü isimler plaketle ödüllendirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.