Hablemitoğlu’na Melvin Jones Dostluk Ödülü…

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2017 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1498+ kez okundu.
 

Hablemitoğlu’na Melvin Jones Dostluk Ödülü…

Türk Lions Kulüpleri, 22 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 2016-2017 Dönemi Yönetim Çevresi Konvansiyonu sırasında çok özel bir törene tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.  118-U Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni, Ömer Ruhi Eryurt, “Temel bilim alanına ilişkin bilimsel çalışmalarının yanı sıra aile sorunları, toplumsal cinsiyet/kadın çalışmaları, gençlik ve insanlık adına önemli katkılarda bulunmasının yanı sıra Lion kimliği ile gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle de önemli bir isim   Prof. Dr.Hablemitoğlu... Tüm bu özellikleri nedeniyle Lions Kulüpleri’nin en büyük ödülü olan Melvin Jones Dostluk Ödülü’nün Lions Kulüpleri adına, MD 118 Konfederasyon Başkanı Ln. Nilüfer Ogan’ın katılımıyla bizzat takdim edilmesi bize büyük onur verdi’’ dedi.  2016-2017 Dönemi Konsey Başkanı Ln. Nilüfer Ogan, “Lions Kulüpleri için önemli olan bu özel ödülün,toplum adına gerçekleştirilen çok özel çalışmalarda katkısı olan Prof.Dr.Şengül Hablemitoğlu’na Konseyimizin aldığı kararla dönemimizde takdim edilmiş olması Türk Lionsu açısından ayrı bir onur kaynağı oldu.” diyerek duygularını ifade etti.   Tören Melvin Jones Ödülü’nün Prof.Dr.Şengül Hablemitoğlu’na takdim edilmesiyle son buldu.  

Türk Lions Kulüpleri, 22 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 2016-2017 Dönemi Yönetim Çevresi Konvansiyonu sırasında çok özel bir törene tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.

 118-U Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni, Ömer Ruhi Eryurt, “Temel bilim alanına ilişkin bilimsel çalışmalarının yanı sıra aile sorunları, toplumsal cinsiyet/kadın çalışmaları, gençlik ve insanlık adına önemli katkılarda bulunmasının yanı sıra Lion kimliği ile gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle de önemli bir isim 

 Prof. Dr.Hablemitoğlu... Tüm bu özellikleri nedeniyle Lions Kulüpleri’nin en büyük ödülü olan Melvin Jones Dostluk Ödülü’nün Lions Kulüpleri adına, MD 118 Konfederasyon Başkanı Ln. Nilüfer Ogan’ın katılımıyla bizzat takdim edilmesi bize büyük onur verdi’’ dedi.

 2016-2017 Dönemi Konsey Başkanı Ln. Nilüfer Ogan, “Lions Kulüpleri için önemli olan bu özel ödülün,toplum adına gerçekleştirilen çok özel çalışmalarda katkısı olan Prof.Dr.Şengül Hablemitoğlu’na Konseyimizin aldığı kararla dönemimizde takdim edilmiş olması Türk Lionsu açısından ayrı bir onur kaynağı oldu.” diyerek duygularını ifade etti.

  Tören Melvin Jones Ödülü’nün Prof.Dr.Şengül Hablemitoğlu’na takdim edilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.