HACİZ DEĞİL TİYATRO!

GÜNDEM 12.07.2020 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1888+ kez okundu.
 

HACİZ DEĞİL TİYATRO!

  Bütçesi eski para ile 1,5 katrilyonu bulan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne 1,5 milyon lirayı ödeyemediği için haciz geldi. Karalar’ı makam koltuğundan eden haciz işlemi uygulatan Avukat Sabahattin Demir’in ise Zeydan Karalar’la çok samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, haczi “tiyatro” diye niteledi. Başkan Karalar’ın iddialara cevap vermesi bekleniyor.    Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ı makam koltuğundan eden haciz işleminin yankıları sürüyor.  HOŞKİN OYNAMAYI SEVİYOR Başkan Karalar, haciz işlemlerinin ardından makam odasını kahvehaneye çevirdi. Kahvehanelerde kullanılan masa ve sandalye üzerinde misafir kabul eden Karalar’a AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı, büyük tepki gösterdi. Başkan Karalar’ın Adana’da bezik olarak da bilinen kağıt oyunu Hoşkin’u çok sevdiği biliniyor.   İL BAŞKANLARI BİRBİRİNE GİRDİ  Bu arada, haciz işleminin ardından Başkan Karalar’ın Adana'nın imajını kötülediğini ileri süren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, “Şehrine bu utancı yaşatan bir belediye başkanı için en şerefli hareket, istifa etmektir. Belediye hacze konu borcu ödeyecek maddi güce sahiptir. Sayın Karalar, siyasi şov uğruna şehrimizi rezil etmiştir” dedi.  ÇÖMEZ’E KARŞILIK DİNOZOR! Ay’ın açıklamasına CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, ağır sözlerle karşılık verdi. Çelebi, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay’a Karalar’a yönelik eleştirilerinden dolayı “çömez” ve “karaktersiz” suçlaması yaparken, AK Parti İl Başkanı Ay ise, Çelebi’ye, twitter üzerinden yüklendi. Ay, “Siyasi muhataplarına ‘çömez’ diyecek kadar ahlaksızlaşan, kendisine de dinozor sıfatı yakıştırmış olur, ‘karaktersiz’ diyecek kadar düşük zeka ile konuşan, kendisini de zavallı ilan eder.” dedi.  HACİZ UYGULATAN AVUKATLA KOLKOLA Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, Karalar ve yönetiminin "hizmetsizlik siyasetini" örtbas etmek için "Makam odası haciz" şovunu devreye soktuğunu ileri sürdü. Gülaçtı, sosyal medya hesabından “Tiyatronun Oyuncuları” diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile haciz işlemini uygulatan firmanın avukatı Sebahattin Demir’in yan yana fotoğraflarını yayınladı. Gülaçtı, “Belediyenin onlarca gelir kalemi ve mal varlığı varken bu kadar yüklü bir alacağın haciz işlemi neden 3 koltuk 1 masa üzerinden makam odasına yapılmıştır? Burada Belediyenin hukuk birimi ve alacaklı avukatı arasındaki ilişkiyi de ayrıca açıklayacağım” dedi.

 

Bütçesi eski para ile 1,5 katrilyonu bulan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne 1,5 milyon lirayı ödeyemediği için haciz geldi. Karalar’ı makam koltuğundan eden haciz işlemi uygulatan Avukat Sabahattin Demir’in ise Zeydan Karalar’la çok samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, haczi “tiyatro” diye niteledi. Başkan Karalar’ın iddialara cevap vermesi bekleniyor. 

 

Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ı makam koltuğundan eden haciz işleminin yankıları sürüyor. 
HOŞKİN OYNAMAYI SEVİYOR
Başkan Karalar, haciz işlemlerinin ardından makam odasını kahvehaneye çevirdi. Kahvehanelerde kullanılan masa ve sandalye üzerinde misafir kabul eden Karalar’a AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı, büyük tepki gösterdi. Başkan Karalar’ın Adana’da bezik olarak da bilinen kağıt oyunu Hoşkin’u çok sevdiği biliniyor.  
İL BAŞKANLARI BİRBİRİNE GİRDİ 
Bu arada, haciz işleminin ardından Başkan Karalar’ın Adana'nın imajını kötülediğini ileri süren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, “Şehrine bu utancı yaşatan bir belediye başkanı için en şerefli hareket, istifa etmektir. Belediye hacze konu borcu ödeyecek maddi güce sahiptir. Sayın Karalar, siyasi şov uğruna şehrimizi rezil etmiştir” dedi. 
ÇÖMEZ’E KARŞILIK DİNOZOR!
Ay’ın açıklamasına CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, ağır sözlerle karşılık verdi. Çelebi, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay’a Karalar’a yönelik eleştirilerinden dolayı “çömez” ve “karaktersiz” suçlaması yaparken, AK Parti İl Başkanı Ay ise, Çelebi’ye, twitter üzerinden yüklendi. Ay, “Siyasi muhataplarına ‘çömez’ diyecek kadar ahlaksızlaşan, kendisine de dinozor sıfatı yakıştırmış olur, ‘karaktersiz’ diyecek kadar düşük zeka ile konuşan, kendisini de zavallı ilan eder.” dedi. 
HACİZ UYGULATAN AVUKATLA KOLKOLA
Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, Karalar ve yönetiminin "hizmetsizlik siyasetini" örtbas etmek için "Makam odası haciz" şovunu devreye soktuğunu ileri sürdü. Gülaçtı, sosyal medya hesabından “Tiyatronun Oyuncuları” diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile haciz işlemini uygulatan firmanın avukatı Sebahattin Demir’in yan yana fotoğraflarını yayınladı. Gülaçtı, “Belediyenin onlarca gelir kalemi ve mal varlığı varken bu kadar yüklü bir alacağın haciz işlemi neden 3 koltuk 1 masa üzerinden makam odasına yapılmıştır? Burada Belediyenin hukuk birimi ve alacaklı avukatı arasındaki ilişkiyi de ayrıca açıklayacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.