HADIRLIGÜCÜ BAL LİGİ HAKKINI İSTİYOR

SPOR 05.10.2020 - 13:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2272+ kez okundu.
 

HADIRLIGÜCÜ BAL LİGİ HAKKINI İSTİYOR

Hadırlıgücü spor kulübü 2. Başkanı Kazım Bozan, “Adanalı 25 gencin bal ligine alınmama sebebi olarak Aydın, Denizli ve Kütahya illerine tanınan torpiller var, bizde hakkımızı arıyoruz ve TFF ye resmi başvurumuz var” dedi.   Kazım Bozan, “Hadırlıgücü’nün Bal Ligine bahsi geçen konulara ek olarak bizim ile aynı pozisyonda olan Aydın, Denizli ve Kütahya  illeri  ile ilgili verilen kararlar bizim durumumuzdan çok daha farklıdır Şöyleki.   e) Spor Toto BAL Kontenjanı 3 (üç) Takım Olup, 2 (iki) Takımla Temsil Edilen İller (Adana, Aydın, Denizli, ve Kütahya):   Türkiye futbol federasyonunun Bölgesel amatör ligi ile ilgili yayınladığı yukarıdaki statüye  göre Adana, Aydın, Denizli ve Kütahya 3 er takımla katılma hakkı vardır. Kütahya ilinden Bal liginde şuan 2 takım bulunmaktadır. Belediye Kütahya ve Tavşanlı ada. 3 ncü takım olan Tavşanlı moymul lige katılmamıştır. Aynı Adana kiremithanespor gibi. Belediye Kütahya ligi ikinci bitirmiş ve 3. lige çıkmıştır, aynı Adana Ceyhan gibi, bu durumda Kütahya dan ve Adana dan ligde 1 er takım kalmıştır. Kütahyadan Yeşilayspor, Dumlupınar üniversitesi ve Evliyaçelebi Çağlayan Azotspor  bal ligine alınmış takım sayısı 4 e çıkmıştır. Adana’dan ise Kürkçüler ve Ülkügücüspor takımları alınmış takım sayısı 3 te kalmıştır. Biz neden Adana 3 takımda kalıyor diye sorduğumuzda Adana da bir takım geçen yıl lige katılmadığından dendi, fakat Kütahya danda bir takım lige katılmadı ve şu an 4 takımla BAL liginde, Adana ise 3 takımla, burada bir adaletsizlik olduğunu düşünüyoruz. Aydın ili yine Adana ile aynı konumda çünkü oradada bir takım lige katılmamış (Karpuzlu Bld spor)  ve şuan iki takım ligde, bunlarda Sökespor ve Yıldızspor alt ligdende iki takım alınmış bunlar Didimspor ve Çinemandraspor  ve sonuçta Aydın ilinden bir takım geçen yıl katılmamış olmasına rağmen 4 takım ile Bal liginde. Denizli ili de Adana ile aynı konumda oradanda Kale Bldspor 2019-20 sezonunda lige katılmamış ve iki takım Denizlisaray ve Çal Bld spor ile Bal liginde devam etmiş, bu yıl üst lige çıkan ve düşen olmamasına rağmen Bal ligine Serinhisar spor ve Bağbaşı zeytinköy spor alınmıştır. Sonuçta yine bir takım lige katılmamasına rağmen Bal liginde 4 takımla temsil edilecektir” dedi.

Hadırlıgücü spor kulübü 2. Başkanı Kazım Bozan, “Adanalı 25 gencin bal ligine alınmama sebebi olarak Aydın, Denizli ve Kütahya illerine tanınan torpiller var, bizde hakkımızı arıyoruz ve TFF ye resmi başvurumuz var” dedi.

 

Kazım Bozan, “Hadırlıgücü’nün Bal Ligine bahsi geçen konulara ek olarak bizim ile aynı pozisyonda olan Aydın, Denizli ve Kütahya  illeri  ile ilgili verilen kararlar bizim durumumuzdan çok daha farklıdır

Şöyleki.

 

e) Spor Toto BAL Kontenjanı 3 (üç) Takım Olup, 2 (iki) Takımla Temsil Edilen İller (Adana, Aydın, Denizli, ve Kütahya):

 

Türkiye futbol federasyonunun Bölgesel amatör ligi ile ilgili yayınladığı yukarıdaki statüye  göre Adana, Aydın, Denizli ve Kütahya 3 er takımla katılma hakkı vardır.

Kütahya ilinden Bal liginde şuan 2 takım bulunmaktadır. Belediye Kütahya ve Tavşanlı ada. 3 ncü takım olan Tavşanlı moymul lige katılmamıştır. Aynı Adana kiremithanespor gibi. Belediye Kütahya ligi ikinci bitirmiş ve 3. lige çıkmıştır, aynı Adana Ceyhan gibi, bu durumda Kütahya dan ve Adana dan ligde 1 er takım kalmıştır.

Kütahyadan Yeşilayspor, Dumlupınar üniversitesi ve Evliyaçelebi Çağlayan Azotspor  bal ligine alınmış takım sayısı 4 e çıkmıştır. Adana’dan ise Kürkçüler ve Ülkügücüspor takımları alınmış takım sayısı 3 te kalmıştır. Biz neden Adana 3 takımda kalıyor diye sorduğumuzda Adana da bir takım geçen yıl lige katılmadığından dendi, fakat Kütahya danda bir takım lige katılmadı ve şu an 4 takımla BAL liginde, Adana ise 3 takımla, burada bir adaletsizlik olduğunu düşünüyoruz.

Aydın ili yine Adana ile aynı konumda çünkü oradada bir takım lige katılmamış (Karpuzlu Bld spor)  ve şuan iki takım ligde, bunlarda Sökespor ve Yıldızspor alt ligdende iki takım alınmış bunlar Didimspor ve Çinemandraspor  ve sonuçta Aydın ilinden bir takım geçen yıl katılmamış olmasına rağmen 4 takım ile Bal liginde.

Denizli ili de Adana ile aynı konumda oradanda Kale Bldspor 2019-20 sezonunda lige katılmamış ve iki takım Denizlisaray ve Çal Bld spor ile Bal liginde devam etmiş, bu yıl üst lige çıkan ve düşen olmamasına rağmen Bal ligine Serinhisar spor ve Bağbaşı zeytinköy spor alınmıştır. Sonuçta yine bir takım lige katılmamasına rağmen Bal liginde 4 takımla temsil edilecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.