Hadi oradan başka kapıya

GÜNDEM 05.04.2021 - 15:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1503+ kez okundu.
 

Hadi oradan başka kapıya

Platform Adana Başkanı Ramazan Saygılı, emekli 104 amiral imzalı açıklamasına sert tepki gösterdi. Saygılı’dan darbeci amirallere:
  Son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan emekli amirallere tepki yağıyor. Türkiye'nin gündemi hafta sonu birden değişti. Emekli 104 amiral 3 Nisan gece saatlerinde ortak bir bildiri yayınladı. Bu bildirinin hemen ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bildiri hazırlayan amiraller hakkında resen soruşturma başlattı. Platform Adana Başkanı Ramazan Saygılı, imzacı amiralleri darbeci olarak niteleyerek yaptıkları açıklamaya çok sert tepki gösterdi. Saygılı açıklamasında şunları söyledi: “Üreten, büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünde kimsenin takoz olmasına müsaade etmeyiz. Milletimiz darbe defterini 15 Temmuz'da kapatmıştır. Millet iradesine ve geleceğimize yön vermek isteyenler yekvücut olan milletimizin dik duruşundan nasiplerini alırlar. Vesayetçi ve darbe çağrısı yapan veya düşüncesi oluşturan bu tür gayretler milletimizden geri dönmüştür. Ülkemizi Suriye gibi, Irak gibi istikrarsızlaştırmak isteyenler hadi oradan başka kapıya. Ne iş dünyası, STK’lar ne aziz milletimiz, üreten, büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünde kimsenin takoz olmasına müsaade etmeyiz. Tüm toplum olarak üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz.”
Platform Adana Başkanı Ramazan Saygılı, emekli 104 amiral imzalı açıklamasına sert tepki gösterdi. Saygılı’dan darbeci amirallere:

 

Son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan emekli amirallere tepki yağıyor. Türkiye'nin gündemi hafta sonu birden değişti. Emekli 104 amiral 3 Nisan gece saatlerinde ortak bir bildiri yayınladı. Bu bildirinin hemen ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bildiri hazırlayan amiraller hakkında resen soruşturma başlattı.

Platform Adana Başkanı Ramazan Saygılı, imzacı amiralleri darbeci olarak niteleyerek yaptıkları açıklamaya çok sert tepki gösterdi. Saygılı açıklamasında şunları söyledi: “Üreten, büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünde kimsenin takoz olmasına müsaade etmeyiz. Milletimiz darbe defterini 15 Temmuz'da kapatmıştır. Millet iradesine ve geleceğimize yön vermek isteyenler yekvücut olan milletimizin dik duruşundan nasiplerini alırlar. Vesayetçi ve darbe çağrısı yapan veya düşüncesi oluşturan bu tür gayretler milletimizden geri dönmüştür. Ülkemizi Suriye gibi, Irak gibi istikrarsızlaştırmak isteyenler hadi oradan başka kapıya. Ne iş dünyası, STK’lar ne aziz milletimiz, üreten, büyüyen, güçlenen Türkiye'nin önünde kimsenin takoz olmasına müsaade etmeyiz. Tüm toplum olarak üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.