HAKAN DENİZLİ’YE KALLEŞ SALDIRI

07.08.2017 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1454+ kez okundu.
 

HAKAN DENİZLİ’YE KALLEŞ SALDIRI

Gazetemiz imtiyaz sahibi Hakan Denizli, saldırıya uğradı.  VURUP KAÇTI Daha önce defalarca saldırıya uğrayan Hakan Denizli, bu kez de Seyhan Belediye Meclis toplantısını izlemeye giderken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, kalleşçe arkadan yaklaşıp yumruk attıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Olay saat 16.45 sıralarında Celal Bayar Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Seyhan Belediyesine giderken saldırıya uğrayan Hakan Denizli’nin sağlık durumu iyi.


Gazetemiz imtiyaz sahibi Hakan Denizli, saldırıya uğradı. 
VURUP KAÇTI
Daha önce defalarca saldırıya uğrayan Hakan Denizli, bu kez de Seyhan Belediye Meclis toplantısını izlemeye giderken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, kalleşçe arkadan yaklaşıp yumruk attıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Olay saat 16.45 sıralarında Celal Bayar Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Seyhan Belediyesine giderken saldırıya uğrayan Hakan Denizli’nin sağlık durumu iyi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.