HAKAN DENİZLİ’YE KALLEŞ SALDIRI

07.08.2017 - 16:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1440+ kez okundu.
 

HAKAN DENİZLİ’YE KALLEŞ SALDIRI

  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, saldırıya uğradı.  VURUP KAÇTI Daha önce defalarca saldırıya uğrayan Hakan Denizli, bu kez de Seyhan Belediye Meclis toplantısını izlemeye giderken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, kalleşçe arkadan yaklaşıp yumruk attıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Olay saat 16.30 sıralarında Celal Bayar köprülü kavşağı altında yaşandı. Seyhan Belediyesi’ne giderken saldırıya uğrayan Hakan Denizli’nin sağlık durumu iyi. Görgü tanıkları, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 20-25 yaşlarında, 1.80 boylarında, üzerinde beyaz tişört ve kot pantolon bulunduğunu söyledi.  ASKERİ DAĞLI: ELLERİ KIRILSIN  Seyhan Belediye Meclis Üyesi CHP’li Askeri Dağlı, Seyhan Belediyesi Meclisi’nde gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye yapılan saldırıyla ilgili konuştu. Dağlı, “Basına el kaldıranların elleri kırılsın, lanetliyorum. Kimse saldıranlar, ayıp etmiş, saygısızlık yapmışlardır. Basın bizim her şeyimizdir. Basına el kaldırılmaz” dedi. Dağlı’nın konuşmasına belediye meclis üyeleri de destek verdi.   ADANA TV RÖPORTAJ YAPTI Adana TV’de saldırının ardından Hakan Denizli ile röportaj gerçekleştirdi. Denizli, “Bana saldıranlar önemli değil, bunları kimin bana yönlendirip saldırtmasıyla ilgileniyorum, bulacağım” dedi.  “EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ AK’A TEŞEKKÜR EDERİM” EGEMEN İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, kendisine yönelik yumruklu saldırının ardından harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teşekkür etti. Denizli, “Göreve geldiği günden bu yana her türlü suç ve suçluyla mücadele eden Sayın Emniyet Müdürümüz Osman Ak’ın bu saldırganların yakalanmasını da sağlayacağını biliyorum” diye konuştu.

 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, saldırıya uğradı. 
VURUP KAÇTI
Daha önce defalarca saldırıya uğrayan Hakan Denizli, bu kez de Seyhan Belediye Meclis toplantısını izlemeye giderken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırgan, kalleşçe arkadan yaklaşıp yumruk attıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Olay saat 16.30 sıralarında Celal Bayar köprülü kavşağı altında yaşandı. Seyhan Belediyesi’ne giderken saldırıya uğrayan Hakan Denizli’nin sağlık durumu iyi. Görgü tanıkları, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 20-25 yaşlarında, 1.80 boylarında, üzerinde beyaz tişört ve kot pantolon bulunduğunu söyledi. 
ASKERİ DAĞLI: ELLERİ KIRILSIN 
Seyhan Belediye Meclis Üyesi CHP’li Askeri Dağlı, Seyhan Belediyesi Meclisi’nde gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye yapılan saldırıyla ilgili konuştu. Dağlı, “Basına el kaldıranların elleri kırılsın, lanetliyorum. Kimse saldıranlar, ayıp etmiş, saygısızlık yapmışlardır. Basın bizim her şeyimizdir. Basına el kaldırılmaz” dedi. Dağlı’nın konuşmasına belediye meclis üyeleri de destek verdi.  
ADANA TV RÖPORTAJ YAPTI
Adana TV’de saldırının ardından Hakan Denizli ile röportaj gerçekleştirdi. Denizli, “Bana saldıranlar önemli değil, bunları kimin bana yönlendirip saldırtmasıyla ilgileniyorum, bulacağım” dedi. 
“EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ AK’A TEŞEKKÜR EDERİM”
EGEMEN İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, kendisine yönelik yumruklu saldırının ardından harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teşekkür etti. Denizli, “Göreve geldiği günden bu yana her türlü suç ve suçluyla mücadele eden Sayın Emniyet Müdürümüz Osman Ak’ın bu saldırganların yakalanmasını da sağlayacağını biliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.