HAKK’A YÜRÜYENLER DUALARLA ANILDI

28.09.2017 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1911+ kez okundu.
 

HAKK’A YÜRÜYENLER DUALARLA ANILDI

Adana’da hayatını kaybeden Hakkı Başman, Turgut Tekin, Zeki Yılmaz, Sabahattin Usluer ile Şeref Kösedağ için hatim duası yapıldı. HATİM DUASI YAPILDI Gazeteci Yazar Hasan Basri Yavuz’un organize ettiği hatim duasına merhumların yakınları ile sevenleri katıldı. Bosnalı Salih Efendi Camii’nde ikindi namazı öncesi Yasin-i Şerif okundu. Ardından ikindi namazı kılındı. Hatim duasının ardından merhumlar için dua edildi. TEŞEKKÜR ETTİLER Hatim duasına Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Tatlıcı-Pastacı Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Yoğurtçular, Sütçüler, Peynirciler ve Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Merhum Hakkı Başman’ın oğlu Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman katıldı. Oğuz Başman, babası için hatim duası okutan Yazar Hasan Basri Yavuz’a teşekkür ederken duaya katılanlara tatlı ikram etti. İZ BIRAKTILAR Merhum Hakkı Başman, 43 yıl Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası'nda, 24 yıl da Adana Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’nde başkanlık yaptı. Merhum Turgut Tekin, Doğru Yol Partisi’nden bir dönem Adana milletvekilliği yaptı. Merhum Zeki Yılmaz, Milli eğitimin her kademesinde Adana’da başarıyla görevler yaptı. Adana İl Kültür müdürü oldu. Daha sonra ise Adana Kültür ve Turizm Müdürü olarak başarılı görevler yaptı. Merhum Sabahattin Uslular, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Bölümü mezunu olup yüksek ihtisasını Almanya’da yaptı. Uslular Türkiye’de bir çok çimento fabrikasını kurdu, Adana Çimento Fabrikası’nda da büyük hizmetleri oldu. Merhum Şeref Kösedağ ise, başarılı bir Edebiyat öğretmeniydi.

Adana’da hayatını kaybeden Hakkı Başman, Turgut Tekin, Zeki Yılmaz, Sabahattin Usluer ile Şeref Kösedağ için hatim duası yapıldı.

HATİM DUASI YAPILDI

Gazeteci Yazar Hasan Basri Yavuz’un organize ettiği hatim duasına merhumların yakınları ile sevenleri katıldı. Bosnalı Salih Efendi Camii’nde ikindi namazı öncesi Yasin-i Şerif okundu. Ardından ikindi namazı kılındı. Hatim duasının ardından merhumlar için dua edildi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Hatim duasına Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Tatlıcı-Pastacı Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Yoğurtçular, Sütçüler, Peynirciler ve Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Merhum Hakkı Başman’ın oğlu Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman katıldı. Oğuz Başman, babası için hatim duası okutan Yazar Hasan Basri Yavuz’a teşekkür ederken duaya katılanlara tatlı ikram etti.

İZ BIRAKTILAR

Merhum Hakkı Başman, 43 yıl Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası'nda, 24 yıl da Adana Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’nde başkanlık yaptı. Merhum Turgut Tekin, Doğru Yol Partisi’nden bir dönem Adana milletvekilliği yaptı. Merhum Zeki Yılmaz, Milli eğitimin her kademesinde Adana’da başarıyla görevler yaptı. Adana İl Kültür müdürü oldu. Daha sonra ise Adana Kültür ve Turizm Müdürü olarak başarılı görevler yaptı. Merhum Sabahattin Uslular, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Bölümü mezunu olup yüksek ihtisasını Almanya’da yaptı. Uslular Türkiye’de bir çok çimento fabrikasını kurdu, Adana Çimento Fabrikası’nda da büyük hizmetleri oldu. Merhum Şeref Kösedağ ise, başarılı bir Edebiyat öğretmeniydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.