HAKKI BAŞMAN DUALARLA UĞURLANDI

04.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1417+ kez okundu.
 

HAKKI BAŞMAN DUALARLA UĞURLANDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli dayısı ESOB Eski Başkanı Hakkı Başman’ı kaybetti.
      Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Eski Başkanı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin dayısı Hakkı Başman, Akkapı mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.     Başman ailesi ile oğlu Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman’ı acılı gününde Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkanvekilleri Mustafa Göktaş ve Kenan Yılmaz, çok sayıda esnaf odası başkanı ve esnaflar yalnız bırakmadı.         ADANA - Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Eski Başkanı Hakkı Başman, hayatını kaybetti. Başman, son yolculuğuna sevenlerinin dualarıyla uğurlandı.     Uzun süredir yaşadığı rahatsızlıktan kurtulamayıp önceki gün akşam saatlerinde 88 yaşında hayata veda eden 4 çocuk babası Hakkı Başman, 43 yıl kurucusu olduğu Tatlıcı ve pastacılar esnaf odasında, 24 yıl da Adana ESOB'ta başkanlık yapmış, bir dönem de CHP Ocak Başkanlığı ve Meclis üyeliğinde bulunmuştu.   Hakkı Başman’ın cenazesi, vefatı sonrası Turgut Özal Bulvarı Napoli Mağazası üstündeki evinden alınarak, konvoy eşliğinde Adana merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mezarlığı'na getirildi. Başman’ın cenazesi, burada defin işlemleri tamamlandıktan sonra omuzlarda taşınarak musalla taşına konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından dualar edildi, helallik alındı.   Merhum Hakkı Başman'ı, yağmur altında Akkapı Mezarlığı'ndaki son yolculuğunda Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Esnaf Odası Başkanı Sinan Turhan, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, S.S. ESKKK 1.Bölge Birlik ve Adana Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın, ATO Meclis Üyesi Salih Talay, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı ile Merhum Birlik Başkanı Kazım Barışık'ın kardeşleri Faruk ve Atilla Barışık ile çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı ile esnaflar ve akrabaları da yalnız bırakmadı.   Cenaze defin töreni sonrası Başkan Oğuz Başman ile yakınları mezarlıkta saf tutarak katılımcıların taziyelerini kabul etti.  Merhum Hakkı Başman için taziyeler Turgut Özal Bulvarı Metropol Sineması karşısındaki Ardıç Apartmanı'nda kabul edilecek.  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin dayısı olan Hakkı Başman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına Yüce Allah’tan sabırlar temenni ederiz. (EGEMEN)  
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli dayısı ESOB Eski Başkanı Hakkı Başman’ı kaybetti.

 

 

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Eski Başkanı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin dayısı Hakkı Başman, Akkapı mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

 

Başman ailesi ile oğlu Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman’ı acılı gününde Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkanvekilleri Mustafa Göktaş ve Kenan Yılmaz, çok sayıda esnaf odası başkanı ve esnaflar yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

ADANA - Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Eski Başkanı Hakkı Başman, hayatını kaybetti. Başman, son yolculuğuna sevenlerinin dualarıyla uğurlandı.  

 

Uzun süredir yaşadığı rahatsızlıktan kurtulamayıp önceki gün akşam saatlerinde 88 yaşında hayata veda eden 4 çocuk babası Hakkı Başman, 43 yıl kurucusu olduğu Tatlıcı ve pastacılar esnaf odasında, 24 yıl da Adana ESOB'ta başkanlık yapmış, bir dönem de CHP Ocak Başkanlığı ve Meclis üyeliğinde bulunmuştu.

 

Hakkı Başman’ın cenazesi, vefatı sonrası Turgut Özal Bulvarı Napoli Mağazası üstündeki evinden alınarak, konvoy eşliğinde Adana merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mezarlığı'na getirildi. Başman’ın cenazesi, burada defin işlemleri tamamlandıktan sonra omuzlarda taşınarak musalla taşına konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından dualar edildi, helallik alındı.

 

Merhum Hakkı Başman'ı, yağmur altında Akkapı Mezarlığı'ndaki son yolculuğunda Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Esnaf Odası Başkanı Sinan Turhan, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, S.S. ESKKK 1.Bölge Birlik ve Adana Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın, ATO Meclis Üyesi Salih Talay, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı ile Merhum Birlik Başkanı Kazım Barışık'ın kardeşleri Faruk ve Atilla Barışık ile çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı ile esnaflar ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

 

Cenaze defin töreni sonrası Başkan Oğuz Başman ile yakınları mezarlıkta saf tutarak katılımcıların taziyelerini kabul etti.  Merhum Hakkı Başman için taziyeler Turgut Özal Bulvarı Metropol Sineması karşısındaki Ardıç Apartmanı'nda kabul edilecek. 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin dayısı olan Hakkı Başman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına Yüce Allah’tan sabırlar temenni ederiz. (EGEMEN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.