“HAKLI KARINCAYA YOL VERİR HAKSIZ FİLİ YOLUNDAN EDERİZ”

SİYASET 14.10.2019 - 12:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1179+ kez okundu.
 

“HAKLI KARINCAYA YOL VERİR HAKSIZ FİLİ YOLUNDAN EDERİZ”

  Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılı bir şekilde ifa ettiği Barış Pınarı Harekatı’nda destan yazdığını ifade eden Doğru, şunları söyledi: “Öncelikle kalleş teröristlerin şehit ettiği askerlerimize, vatandaşlarımıza ve yavrularımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Şanlı Ordumuz FıratınDoğusu’nda destan yazıyor. Düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı bölge halkının huzur ve güvenliğinin tesis edilmesinin yanında aynı zamanda ülkemizin bekâsı ve istikbali için de çok büyük bir önem arz etmektedir. Yiğit Mehmetçiğimiz güvenlik koridoru oluşturmak suretiyle bölgede PKK/PYD-YPG ve DEAŞ ile mücadele ediyor. Tasmasını emperyal güçlere kaptıran taşeron terör örgütleri ile mücadelemiz sınırlarımızdaki terör unsurları bütünüyle tarumar edilene kadar devam edecektir. Türkiye’nin teröre ve teröriste gösterecek tavizi yoktur”.   “HERKES HADDİNİ BİLMELİDİR” Barış Pınarı Harekâtı’na ilişkin yürütülen kara propagandanın karanlık bir operasyonun ürünü olduğunu ifade eden Doğru, şöyle konuştu: “Vatan evlatları sınır ötesinde destan yazarken ülkemizden çıkan çatlak sesleri kaygı ile takip etmekteyiz. Böylesine büyük çaplı bir operasyon başlamış ise artık siyaset bir kenara bırakılır ve tek yürek askerlerimiz için birleşiriz yani böyle olmasını umut ederdik. Türk askerine işgalci demek, Mehmetçiğimizi akıl almaz suçlarla itham etmek, devletimizi kara propagandalarla lekelemeye çalışmak kimsenin haddi değildir, herkes haddini bilmelidir. Karanlık emellerine ulaşabilmek için kundaktaki bebekleri dahi katletmekten çekinmeyen eli kanlı kalleş teröristlerle mücadele etmek mazlumların duası Türkiye’nin en asli görevidir. Şanlı ordumuz bir kuyumcu titizliğiyle masum Ortadoğu halkına bir kalkan olarak mücadele ederken, zulüm faili terör unsurlarını yok etmektedir”.   “TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR” Son olarak Türkiye’ye gözdağı vermeye çalışanları da kınadığını dile getiren Doğru, şunları kaydetti: “Türkiye’ye üstü kapalı bir şekilde göz dağı vermeye çalışan şaşırmışlar ordusuna tavsiyem; tarihe dönüp bakmalarıdır, nitekim tarih tekerrürden ibarettir. Türkiye sınırlarında yuvalanan terör unsurlarına karşı mücadele etmek için kimseden icazet alacak değildir hele hele insan haklarını her fırsatta hiçe sayan, demokrasiden nasibini almamış işgalci devletlerin fikirleri bizim için yok hükmündedir. Türkiye; güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya için nerede bir mazlum varsa dinini, dilini, ırkını ve mezhebini ayırt etmeden onun yanında olacak, kaostan beslenen, cinayeti meslek edinmiş hangi zalim grup veya devlet varsa onun karşısında dimdik duracaktır. Herkesin gönlü rahat olsun Türkiye haklı karıncaya yol verecek, haksız fili yolundan edecek kudrete de kabiliyete de sahiptir. Liderimiz ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde terörün belini kıran kararlı duruşumuzdan taviz vermeden ilerlemeye devam edeceğiz”.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılı bir şekilde ifa ettiği Barış Pınarı Harekatı’nda destan yazdığını ifade eden Doğru, şunları söyledi: “Öncelikle kalleş teröristlerin şehit ettiği askerlerimize, vatandaşlarımıza ve yavrularımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Şanlı Ordumuz FıratınDoğusu’nda destan yazıyor. Düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı bölge halkının huzur ve güvenliğinin tesis edilmesinin yanında aynı zamanda ülkemizin bekâsı ve istikbali için de çok büyük bir önem arz etmektedir. Yiğit Mehmetçiğimiz güvenlik koridoru oluşturmak suretiyle bölgede PKK/PYD-YPG ve DEAŞ ile mücadele ediyor. Tasmasını emperyal güçlere kaptıran taşeron terör örgütleri ile mücadelemiz sınırlarımızdaki terör unsurları bütünüyle tarumar edilene kadar devam edecektir. Türkiye’nin teröre ve teröriste gösterecek tavizi yoktur”.

 

“HERKES HADDİNİ BİLMELİDİR”

Barış Pınarı Harekâtı’na ilişkin yürütülen kara propagandanın karanlık bir operasyonun ürünü olduğunu ifade eden Doğru, şöyle konuştu: “Vatan evlatları sınır ötesinde destan yazarken ülkemizden çıkan çatlak sesleri kaygı ile takip etmekteyiz. Böylesine büyük çaplı bir operasyon başlamış ise artık siyaset bir kenara bırakılır ve tek yürek askerlerimiz için birleşiriz yani böyle olmasını umut ederdik. Türk askerine işgalci demek, Mehmetçiğimizi akıl almaz suçlarla itham etmek, devletimizi kara propagandalarla lekelemeye çalışmak kimsenin haddi değildir, herkes haddini bilmelidir. Karanlık emellerine ulaşabilmek için kundaktaki bebekleri dahi katletmekten çekinmeyen eli kanlı kalleş teröristlerle mücadele etmek mazlumların duası Türkiye’nin en asli görevidir. Şanlı ordumuz bir kuyumcu titizliğiyle masum Ortadoğu halkına bir kalkan olarak mücadele ederken, zulüm faili terör unsurlarını yok etmektedir”.

 

“TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR”

Son olarak Türkiye’ye gözdağı vermeye çalışanları da kınadığını dile getiren Doğru, şunları kaydetti: “Türkiye’ye üstü kapalı bir şekilde göz dağı vermeye çalışan şaşırmışlar ordusuna tavsiyem; tarihe dönüp bakmalarıdır, nitekim tarih tekerrürden ibarettir. Türkiye sınırlarında yuvalanan terör unsurlarına karşı mücadele etmek için kimseden icazet alacak değildir hele hele insan haklarını her fırsatta hiçe sayan, demokrasiden nasibini almamış işgalci devletlerin fikirleri bizim için yok hükmündedir. Türkiye; güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya için nerede bir mazlum varsa dinini, dilini, ırkını ve mezhebini ayırt etmeden onun yanında olacak, kaostan beslenen, cinayeti meslek edinmiş hangi zalim grup veya devlet varsa onun karşısında dimdik duracaktır. Herkesin gönlü rahat olsun Türkiye haklı karıncaya yol verecek, haksız fili yolundan edecek kudrete de kabiliyete de sahiptir. Liderimiz ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde terörün belini kıran kararlı duruşumuzdan taviz vermeden ilerlemeye devam edeceğiz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.