“HALKIMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

GÜNDEM 16.07.2018 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1480+ kez okundu.
 

“HALKIMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili Orhan Sümer, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Kurucumuz Hakan Denizli ve Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Yıldız’la bir süre görüştü.  “MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIZ” Mazbatasını alıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen yemin töreni sonrasında Adana’da ziyaretlere çıkan Sümer, “Bundan sonra görevimizi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Oy verenlerin de vermeyenlerin de sesi olacağız. Halkımızın sorunlarını, taleplerini Meclis gündemine taşıyacağız” dedi.  “EN FAZLA ŞİKÂYET İŞSİZLİKTEN”  Kente yatırım yapılmayışı, yeni istihdam alanlarının açılmayışı, çiftçi kesiminin sıkıntıları, küçük esnafın bitme noktasına gelmesi gibi sorunların yanı sıra en fazla işsizlikle ilgili şikayetlerle karşılaştıklarını belirten milletvekili Orhan Sümer, “Kent dinamiklerinin bu kanayan yarayla ilgili biraraya gelmesi şart” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili Orhan Sümer, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Kurucumuz Hakan Denizli ve Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Yıldız’la bir süre görüştü. 

“MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIZ”
Mazbatasını alıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen yemin töreni sonrasında Adana’da ziyaretlere çıkan Sümer, “Bundan sonra görevimizi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Oy verenlerin de vermeyenlerin de sesi olacağız. Halkımızın sorunlarını, taleplerini Meclis gündemine taşıyacağız” dedi. 
“EN FAZLA ŞİKÂYET İŞSİZLİKTEN” 
Kente yatırım yapılmayışı, yeni istihdam alanlarının açılmayışı, çiftçi kesiminin sıkıntıları, küçük esnafın bitme noktasına gelmesi gibi sorunların yanı sıra en fazla işsizlikle ilgili şikayetlerle karşılaştıklarını belirten milletvekili Orhan Sümer, “Kent dinamiklerinin bu kanayan yarayla ilgili biraraya gelmesi şart” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.